Online magazines

23 november 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
nieuwste generatie platdakvensters biedt waaier aan mogelijkheden

Om aan de huidige en steeds strenger wordende isolatie-eisen te voldoen, wordt vandaag steeds vaker in volle, regelmatige volumes gebouwd. Het gevolg is echter dat niet elke ruimte via de gevel (voldoende) daglicht kan trekken en dat er dus andere oplossingen moeten worden gezocht. Platdakvensters bieden in dit opzicht een waaier aan mogelijkheden.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:

Om aan de huidige en steeds strenger wordende EPB-regels te voldoen, wordt vandaag steeds vaker in volle, regelmatige volumes gebouwd. Zo kan met een beperkte buitengeveloppervlakte namelijk toch ...
Met sterke merken als Burgerhout en Anjo ontzorgt M&G Group de Belgische installateur met oplossingen voor een comfortabel binnenklimaat zonder het buitenklimaat te balasten.
Wienerberger verrast de sector met een revolutionaire platdakbedekking. Leadax Roov gooit hoge ogen op duurzaamheidsvlak. De nieuwkomer is het resultaat van upcycling.
Kies voor onze bedrijfsvoertuigen, kies voor vertrouwen. Bij Volkswagen Bedrijfsvoertuigen weten we dat een business runnen geen rustige wandeling in het park is. Daarom is het belangrijk dat u uzelf laat omringen met betrouwbare partners die de taaie wereld begrijpen waarin u werkt.
Dobbit en de 8 belangrijkste bouwvakbladen in Belgiƫ organiseren in 2023 de Dobbit Innovation Awards. Deze wedstrijd bekroont tal van nieuwe of vernieuwde producten binnen 11 verschillende categorieƫn in de bouwsector.
Lees nu Solar Energy Solutions! Onmisbare vakinformatie over zonne-energiesystemen, energie-opslagsystemen en laadoplossingen voor elektrische voertuigen.
De Ford Ranger geniet al geruime tijd een solide reputatie als een krachtige en robuuste pick-uptruck, en het nieuwste model vormt hierop geen uitzondering. Met zijn diverse uitvoeringen en motoropties biedt de Ranger een veelzijdige en betrouwbare rijervaring.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij RoofTech 

RoofTech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.