Online magazines

22 december 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
de best gelezen artikels van het najaar 2023!
2023 is al bijna achter de rug en het is duidelijk dat in het najaar een degelijke isolatie hoog in het vaandel gedragen wordt bij onze lezers. Echter, ons juridisch artikel over het aanmanen van wanbetalers steekt met kop en schouders boven de rest uit! Een gewaarschuwd dakwerker is er twee waard!

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
Het is belangrijk voor bedrijven en ondernemers om op een officiële manier klanten die traag of niet betalen in gebreke te stellen. Nieuwe wetsregels hebben echter invloed op de procedure van het verzenden van aanmaningen. Het is daarom belangrijk om op de hoogte te zijn van deze nieuwe regels.
In februari 2024 opent de allereerste PREFA Academy de deuren in België. Dakwerkers kunnen er verschillende opleidingen volgen om nog meer uit te blinken in hun vak. Ontdek hier het aanbod en werk mee naar een innovatieve en duurzame bouwsector!
Het aanbrengen van isolatie langs de buitenzijde van een hellend dak wordt vaak beschouwd als een interessante oplossing bij renovatie omdat deze techniek toelaat om ...
Flat Roof Products Europe biedt een totaaloplossing voor alle platte en licht hellende daken. Naast vernieuwende EPDM-innovaties en een splinternieuw filiaal in Tessenderlo, staat FRP Europe dit jaar ook paraat op de Belgian Roof Day in Brussel...
Tussen de dakbedekking en de isolatie van een hellend dak hoort het onderdak, als beschermlaag tegen indringing van water, wind en stof. Zo helpt het bouwschade en luchtstromen in het isolatiemateriaal vermijden. Onderdaken vindt u in ...
Bouwmaterialen Modde is de toonaangevende speler op het gebied van platte en hellende daken, gevelbekleding, zinkwerk en isolatie. Ontdek hun brede aanbod en toegewijde service dit jaar op de Belgian Roof Day op stand 78.
De keuze is niet altijd even makkelijk, want er zijn meerdere producenten die meerdere modellen aanbieden en al die modellen kunnen nog eens voorzien worden van zeer uiteenlopende opties. Ook de prijzen lopen daarom sterk uiteen.
De iconische pick-up van Ford herontdekt zichzelf in een nog indrukwekkendere versie dan ooit tevoren! Ontdek waarom deze nieuwe Ranger de krachtigste en meest indrukwekkende tot nu toe is. Ga de uitdaging aan en configureer die van jou nu.
Professionals zijn niet zoals andere klanten. Ze hebben zeer concrete behoeften, gekoppeld aan de specifieke kenmerken van hun activiteit. En net daarom heeft Volkswagen de Van Centers in het leven geroepen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij RoofTech 

RoofTech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.