Online magazines

13 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
sarkingdaken en isolatie langs de binnenzijde van een gevel

Het aanbrengen van isolatie langs de buitenzijde van een hellend dak wordt vaak beschouwd als een interessante oplossing bij renovatie ... op voorwaarde tenminste dat de lucht de thermische isolatie niet kan omzeilen ter hoogte van de aansluitingen. Het is echter niet altijd gemakkelijk om de continuïteit van de thermische isolatie en de luchtdichtheid te verzekeren ...

Kenneth Baert
Bladmanager

Het aanbrengen van isolatie langs de buitenzijde van een hellend dak wordt vaak beschouwd als een interessante oplossing bij renovatie omdat deze techniek toelaat om ...
Er is een nijpend tekort aan technisch geschoolde vakmensen. Professional Media Group organiseerde een druk bijgewoond symposium over de rol van de onderneming in het vaktechnisch onderwijs, waarbij tal van inspirerende succesverhalen aan bod kwamen.
Bij FRP zijn wij gespecialiseerd in maatwerk. Zo kan je naast volledige rollen ook EPDM stroken en EPDM op maat afnemen. Meer informatie? Stuur een mail naar sales@frp-belgium.com.
De nieuwe Daily biedt meer: meer connectiviteit, duurzaamheid, comfort, digitale functies, veiligheid en premium packs. Nu uitzonderlijke condities: 3 jaar standaard waarborg en C1 rijbewijs, voordelige optie packs en intrestvoet vanaf 0%!
Dobbit en de acht belangrijkste bouwvakbladen in België organiseren de Dobbit Innovation Awards. Deze awards bekronen nieuwe of vernieuwde producten binnen verschillende categorieën in de bouwsector. Wacht niet langer en schrijf uw innovatie in!
Wat zijn de actuele werkvooruitzichten voor uw bedrijf? Geef anoniem uw mening en ontdek hoe uw collega's er over denken.
Voor welke periode is uw orderboekje op vandaag nog gevuld?
 
minder dan 1 maand
 
1 tot 3 maanden
 
3 tot 6 maanden
 
6 tot 12 maanden
 
meer dan 12 maanden
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij RoofTech 

RoofTech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.