Online magazines

03 april 2020 Vakinformatie over dakwerken

Werkt u nog tijdens de coronacrisis?
Het coronavirus raakt ook in België steeds meer verspreid. Ook voor de bouwsector is er een ernstige impact. Heeft u ook de activiteiten voor bepaalde termijn stopgezet? Of bent u nog aan het werk? En wat doen uw conculega's?
Kenneth Baert
Bladmanager
Als gevolg van het coronavirus zijn verschillende bedrijven in de bouwsector tijdelijk gesloten. Bent u daar één van? Of bent u nog steeds aan het werk? Ontdek hier meteen ook of uw conculega's hetzelfde denken als u.
Bent u momenteel nog aan het werk?
 
Ja
 
Nee
De eerste primitieve hamers be­stonden slechts uit een stuk hout, steen of bot, maar al heel snel kwamen daar alle mogelijke vormen en groottes bij; een verscheidenheid aan mogelijkheden die steeds is blijven toenemen, terwijl het voor de efficiëntie cruciaal is om de beste hamer te kiezen.
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om op onzekere dagen toch met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met uw collega's en wapen u met extra kennis om deze crisis te lijf te gaan.
De coronacrisis zorgt ervoor dat heel wat bedrijven moeilijkheden hebben om hun klanten fysiek te bereiken. Online daarentegen blijft volledig actief. PMG lanceert daarom de uitzonderlijke actie van 50% korting op alle online communicatie, geplaatst vóór 1 juni 2020.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij RoofTech 

RoofTech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.