Online magazines

10 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Wat zijn de grootste uitdagingen voor de bouwsector in 2024?
Bouwbedrijven kregen recentelijk de ene na de andere uitdaging voor hun kiezen. Maar er gloort hoop. Zo rijst de vraag: hoe staan bouwbedrijven ervoor in deze roerige tijd? PMG zocht het uit in een Bouwbarometer. De resultaten leest u hier!


Kenneth Baert
Bladmanager
Hoewel het aantal arbeidsongevallen in de bouwsector afneemt, blijkt nog steeds dat de bouw een sector is met heel wat risico’s. Het is dan ook belangrijk om de ‘mij overkomt het toch niet’-menta­liteit aan de kant te schuiven en de veiligheid bij stellingbouw serieus te nemen.
Ongeveer één op de vijf bedrijven die de Bouwbarometer van PMG hebben ingevuld, hebben hun orderboekje nog minder dan een maand gevuld. Niet alleen het vinden van voldoende opdrachten, maar vooral het vinden van geschikt personeel blijkt ...
Het isoleren van daken, muren en vloeren blijkt nog steeds de energie- en kostenefficiëntste manier om de energieprestaties van een gebouw te verbeteren. Ontdek de uitdagingen en oplossingen voor een performante bouwschil op donderdag 26 september tijdens BuildUp.
Wie voor RoofTech kiest, kiest niet enkel voor 12 maanden vakkennis op maat, maar ook voor een GRATIS mobiele accu-werkspot en GRATIS lidmaatschap RoofTech premium club.

Met het oog op een maximale productiviteit werd de Transit Courier volledig hertekend rond een grotere en flexibelere laadruimte met 25 procent meer laadvolume dan het vorige model, ruimte voor twee europallets en extra laadvermogen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij RoofTech 

RoofTech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.