Online magazines

27 mei 2021 Vakinformatie over dakwerken

Online versie bekijken
Welke maatregelen nemen tegen asbest? 
Wie in contact komt met asbest, neemt best de nodige maatregelen; de hoogste voorzichtigheid is soms nog niet genoeg. Zo moet je vermijden dat asbest zich kan verspreiden.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
 
Om het voor alle partijen zo duidelijk mogelijk te houden, wordt de aanwezigheid van asbest reeds in de offerte vermeld. De klant/opdrachtgever moet de gezondheidsrisico’s van asbestverontreiniging en dus de noodzakelijke maatregelen en kosten begrijpen.
Jean François Delem wilde zijn huis op een efficiënte manier isoleren, met solide materialen die snel en eenvoudig kunnen worden geplaatst en passen in zijn budget. Daarom koos hij voor het systeem JACKODUR® Atlas van JACKON Insulation.
Ook al maken de schroeven maar een klein deel uit van de constructie, ze zijn cruciaal om het geheel in stand te houden. Producten en technieken zijn constant in ontwikkeling waardoor de schroeven mee evolueren.
Dakwerkers staan steeds meer onder druk om sneller en beter werk te leveren. De TR28 laat dakwerkers toe om hun opdracht naadloos af te ronden en de nodige kwaliteit te garanderen, zonder zich zorgen te maken over eventuele risico's.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij RoofTech 

RoofTech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.