Online magazines

6 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
TPO-dakmembranen combineren duurzaamheid en soepelheid

Het gebruik van kunststoffen zit de laatste jaren sterk in de lift en dat is bij dakbedekkingen niet anders. Een interessant materiaal is TPO. TPO kan namelijk niet enkel bogen op goede milieuprestaties wat betreft de gebruikte stoffen en materialen, het kan als oplossing ook ingezet worden als echte energiebewuste meerwaarde.

Kenneth Baert
Bladmanager 

Het gebruik van kunststoffen zit de laatste jaren sterk in de lift en dat is bij dakbedekkingen niet anders. Een interessant materiaal is TPO, ofte Thermoplastisch polyolefine. TPO kan namelijk ...
Met klimaatadaptief bouwen bereiden we onze gebouwen en hun omgeving voor op de gevolgen van de klimaatverandering. Wienerberger neemt hierin het voortouw. De fabrikant van bouwmaterialen brengt niet alleen een allesomvattend gamma om klimaatadaptief en ...
Van schrijnwerkers tot elektriciens en van installateurs tot dakwerkers. Voor elk vak binnen de bouwsector brengen we betrouwbare en onmisbare informatie, inspiratie en oplossingen op maat waar u als ondernemer meteen mee aan slag kunt.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij RoofTech 

RoofTech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.