Online magazines

19 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Cellulose-isolatie: betrouwbaar, duurzaam en betaalbaar

Een zwart op wit bewezen duurzaam isolatiemateriaal dat voor 90% uit gerecycled krantenpapier bestaat, een hoge brandbescherming biedt, goed thermisch en zeer goed akoestisch isoleert, en een interessant prijskaartje heeft. Dat is cellulose-isolatie in een notendop. In dit online magazine brengen we u de basis en enkele toepassingsmogelijkheden bij.

Kenneth Baert

Bladmanager

Een duurzaam isolatiemateriaal dat voor 90% uit gerecycled krantenpapier bestaat, een hoge brandbescherming biedt, goed isoleert, en een interessant prijskaartje heeft. Dat is cellulose-isolatie in een notendop.
In 'Leven als vakman' volgt DOBBIT tv vakmensen die uiteenlopende jobs uitoefenen. In deze aflevering volgen ze projectontwikkelaar Nele. Ook benieuwd hoe een doorsnee dag van uw collega er uitziet?
Vorig jaar telde de Belgische bouwsector 27.925 vrouwen. Dat zijn er 732 meer dan in 2022 en zelfs 1.803 meer dan in 2021. “De bouw is te lang een puur mannenbastion geweest. Meer vrouwen zijn een absolute meerwaarde voor de bouw. Ze hebben ...
Poll: Vrouwen in de bouw
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu eros sed nisi rhoncus rhoncus. Morbi eleifend id lorem quis facilisis. Quisque id enim posuere, accumsan lectus eget, commodo nulla. Curabitur a nulla ut ipsum laoreet tempor vitae at quam.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij RoofTech 

RoofTech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.