Online magazines

30 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
een van de grootste zonnedaken van europa in gent 
Het zonnedak is goed voor een vermogen van 30 MWp en zal daarmee evenveel stroom opwekken als het verbruik van 7.000 gezinnen. De opgewekte duurzame energie zal in de eerste plaats gebruikt worden om het gebouw van elektriciteit en verwarming te voorzien.

Philip Viane
Bladmanager

Bij plaatsgebrek is het geen optie om bij werkzaamheden aan of op het dak een stelling of hoogtewerker te gebruiken. In dat geval wordt beter geopteerd voor een dakladder. Zo’n ladder is immers speciaal uitgerust om toch op een veilige manier een hellend dak te kunnen betreden.
Het dak van een gloednieuw magazijn in het Kluizendok, op de grens van Gent en Evergem, komt volledig vol te liggen met zonnepanelen: het streefdoel is 50.000 panelen op een oppervlakte van 200.000 m².
Veiligheid wordt in de bouwsector hoog in het vaandel gedragen, vooral wanneer er op hoogte gewerkt wordt. Dakwerkers begrijpen dit als geen ander. Daarom is extra bescherming geen overbodige luxe.
Of u nu een klein bedrijf runt en extra ruimte nodig heeft voor uw leveringen en materialen, of gewoon op zoek bent naar een handige en veelzijdige auto voor uw dagelijkse ritjes, de Tourneo Courier heeft het allemaal.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij RoofTech 

RoofTech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.