King or Chocolate

Beschrijving concept
De driekoningentaart, maar dan met de moderne twist van de meester-chocolatier. Met meer dan 30 miljoen verkochte exemplaren per jaar in Frankrijk kunnen zeker ook chocolatiers hun (taartje/)graantje meepikken. Het principe: een trommel pralines met frangipane, en in slechts één ervan steekt een (eetbaar) boontje! De winnaar wordt koning of koningin. Laatste detail: een "gouden" lintje voor de finishing touch.
INNOVATIe
Taart wordt vervangen door chocolade, maar verder blijft de basis van de driekoningentaart behouden. Amandelen voor "de frangipane", boter, vanille, een snuifje suiker, Feuilletine ter vervanging van het bladerdeeg, en ten slotte brengt de chocolatier zijn persoonlijke touch aan met een praliné van geroosterde amandelen. Er is keuze uit trommels van 6, 8 of 12 pralines. De trommels zijn rond, zoals de traditionele taarten, met een gouden kroon erbovenop. Alle pralines in ofwel fondantchocolade ofwel melkchocolade verkrijgen is ook mogelijk. Om samen een familietraditie hoog te houden, of om te degusteren met vrienden.
Doelstelling
Handig meegenomen: dit product is langer houdbaar dan de traditionele taart.
Contactgegevens
Daniel Stallaert
Jules Graindorlaan 41–43, 1070 Brussel
0491 860 296
dst@leonidas.be


