Ganda


beschrijving gevulde chocoladereep
interne opbouw
De interne opbouw bestaat uit een melkchocoladeschelp, gel van mango, praliné van pecannoten en krokante stukjes gandaham.
coating
De coating is gemaakt van Callebaut 823.
decoratie
De reep is gekleurd met rode cacaoboter en gouden spatten, chocoladeversiering in de vorm van een C en een stukje gedroogde gandaham afgewerkt met bladgoud.
concept
Het is een verassende combinatie tussen fruitig, zoet, licht gezouten en een klein beetje een gerookte smaak.
Verder is het een verassende bar met een locaal 'gentsch' product.
Stijn vandenbouhede
palmares
Stijn heeft een Technische Hotelopleiding gevolgd aan Ter Groene Poorte in Brugge. Verder deed hij een zesde jaar Technische hotelopleiding aan de Stella Matutinaschool. Ondertussen heeft Stijn reeds 3 jaar zijn eigen chocolaterie.
contact
VDB Chocolats
Mageleinstraat 46, 9000 Gent
092 22 17 81
chocolaterie.vandenbouhede@gmail.com
www.chocolaterie-vandenbouhede.be
