Chocolade decoraties Partnercontent

Ganda

Stijn vandenbouhede

Stijn vandenbouhede

beschrijving gevulde chocoladereep

interne opbouw

De interne opbouw bestaat uit een melkchocoladeschelp, gel van mango, praliné van pecannoten en krokante stukjes gandaham.

coating

De coating is gemaakt van Callebaut 823.

decoratie

De reep is gekleurd met rode cacaoboter en gouden spatten, chocoladeversiering in de vorm van een C en een stukje gedroogde gandaham afgewerkt met bladgoud.

concept

Het is een verassende combinatie tussen fruitig, zoet, licht gezouten en een klein beetje een gerookte smaak.
Verder is het een verassende bar met een locaal 'gentsch' product.

Stijn vandenbouhede

palmares

Stijn heeft een Technische Hotelopleiding gevolgd aan Ter Groene Poorte in Brugge. Verder deed hij een zesde jaar Technische hotelopleiding aan de Stella Matutinaschool. Ondertussen heeft Stijn reeds 3 jaar zijn eigen chocolaterie. 

contact

VDB Chocolats
Mageleinstraat 46, 9000 Gent
092 22 17 81
chocolaterie.vandenbouhede@gmail.com
www.chocolaterie-vandenbouhede.be

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
company corner

VDB CHOCOLATS

MAGELEINSTRAAT 46, GENT 9000Meer info
Belgium chocolate awards
Print Magazine

Recente Editie
16 oktober 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine