Chocolade decoraties Partnercontent

Pommeretta

pralines pommeretta

quinten vanhoutte pralines

Beschrijving praline

interne opbouw

De interne opbouw bestaat uit twee delen, de bovenste helft bestaat uit een combinatie van Granny Smith en Pink Lady appelgelei, met een ganache van donkere chocolade en kaneel. De onderste helft bestaat uit diezelfde appelgelei, maar deze keer met een zelfgemaakte walnotenpraliné en speculaaskoekjes.

coating

De coating bestaat uit origine melkchocolade.

decoratie

Als decoratie werd gekozen voor een opdeling van kleuren. De ene helft werd met een rode kleur bespoten, de andere helft in het groen. Daarna werd de praline met de witte kleur bespoten om een beter effect te creëren. Het groene blaadje werd gemaakt van groene cacaoboter met witte chocolade. Het steeltje bestaat uit fondant chocolade.

concept

Een appel is een simpel product waar je alle richtingen mee uit kan, zowel op het vlak van patisserie, chocolaterie als restaurant.

quinten vanhoutte

opleiding

Quinten zit momenteel in zijn vierde jaar hotel- en restaurantopleiding aan de Rhizo Hotelschool in Kortrijk. 

contact

Quinten Vanhoutte
Senator Coolestraat 1, 8500 Kortrijk
0479 416 641
s_bewry@yahoo.com

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
company corner

KATHOLIEKE SCHOLENGROEP RHIZO

Graaf Gwijde van Namenstraat 2, KORTRIJK 8500Meer info
Belgium chocolate awards
Print Magazine

Recente Editie
16 oktober 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine