De vrucht van de chocolatier


Beschrijving praline
interne opbouw
Exotische karamel, ganache van Peruaanse chocolade met yoghurt en yuzu, versierd met chips van cacao nougatine.
Sansho-peper en steenzout worden toegevoegd om de smaak te accentueren.
coating
Chocolade uit Papoea, een zuidelijk land waar gele vruchten groeien. Hij heeft een sterke zuurtegraad en is wrang.
decoratie
Een cacaomantel met daarin de gelei van de pulp en nougatine cacaonibs om verschillende cacaosmaken tot leven te brengen.
concept
Het concept is om te laten zien hoe oneindig de mogelijkheden van cacao zijn qua smaak. Voedingsmiddelen uit de natuur variëren in locatie, smaak en verwerking, zoals de noten en vruchten die hij koos voor de cacao, die het symbool zijn van zijn concept. Waar ze ook vandaan komen, overal ter wereld worden ze gewaardeerd. Proef en voel de wonderen van de natuur en haar eindeloze mogelijkheden.
Shota matsubara
opleiding
Shota studeerde in 2014 af aan een banketbakkersschool in Japan. Daarna werkte hij van 2014 tot 2020 bij de chocolatier JEAN-PAUL HÉVIN JAPAN en sinds 2020 tot op heden bij Yasushi Sasaki in Brussel.
contact
Atelier YNY
Franciskanenlaan 10, 1150 Brussel
027 79 05 68
goodluckmyway.1203@gmail.com
