- 19 maart 2018
- | Bron: Chocolaterie
Sergio Herman: "Ruby is een revolutie, je kan er alle kanten mee op."
Sergio Herman: "Ruby is een revolutie, je kan er alle kanten mee op." Tijdens de openingsnacht van Salon du Chocolat in Brussel werd ook de roze chocolade van Callebaut officieel voorgesteld. Verschillende chefs, chocolatiers en patissiers maakten voor de gelegenheid een creatie met Ruby RB1. Zo ook Sergio Herman en David Maenhout. Beiden vinden het een fantastische revolutie, waar je de creativiteit volledig op los kan laten. Niet alleen rood vruchten zijn een goede combinatie met de roze chocolade, ook met bijvoorbeeld praliné of verse kruiden kan je lekkere creaties maken.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.