Online magazines

10 juli 2020 Vakinformatie over dakwerken

WAT ZIJN UITDAGINGEN VAN LICHTSTRATEN VOOR INDUSTRIEBOUW?
Door de steeds strenger wordende eisen voor thermische prestaties en de brandveiligheid worden ook lichtstraten vandaag echter met grote uitdagingen geconfronteerd. Welke oplossingen bieden zij hiervoor?
Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
Lichtkoepels en -straten zijn een dankbare oplossing voor industriële panden. Ze laten toe om grote hallen op een efficiënte en goedkope wijze van daglicht te voorzien. toch mogen we enkele uitdagingen noteren ...
Om het totaalbeeld van een gebouw te behouden, past het dakafvoersysteem idealiter zo goed mogelijk bij zowel de gevel als de dakbedekking. Dat kan met de dakgoten van Prefa, die op dezelfde hoogwaardige manier worden gekleurd en afgewerkt al de andere producten in hun gamma.
Het kiezen van het juiste navigatiesysteem is niet altijd even eenvoudig. Vaak zien we als consument de bomen door het bos niet meer en zoeken we heil in de online catalogi van webshops. Maar al te vaak zijn we hierbij het slachtoffer van whizzkid enthousiasme of mainstreamness en dat terwijl de wereld letterlijk binnen handbereik ligt.
De Algemene Vergadering van Bouwunie heeft Koen Kempeneers (51) aangeduid als nieuwe voorzitter. Hij volgt Filip Verkest op die sinds 2012 aan het roer van Bouwunie stond en daarmee zijn wettelijk toegelaten termijn als voorzitter heeft uitgedaan.
Aanvankelijk leek het alsof de bouw de coronacrisis goed ging verteren. Maar nu de sector terug draait, is de situatie totaal veranderd. Daarom benadrukken verschillende bouwfederaties het belang van een specifiek relancebeleid op maat van de sector, bestaande uit enkele tijdelijke maatregelen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij RoofTech 

RoofTech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.