Online magazines

14 oktober 2021 Vakinformatie over dakwerken

 
Wat zijn de uitdagingen voor industriële lichtstraten?
Lichtkoepels en -straten laten toe om grote hallen op een efficiënte en goedkope wijze van natuurlijk daglicht te voorzien. Door de steeds strenger wordende eisen worden fabrikanten van lichtstraten vandaag echter met grote uitdagingen geconfronteerd. 

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
Door de steeds strenger wordende eisen onder andere op vlak van thermische prestaties en brandveiligheid worden fabrikanten van lichtstraten vandaag echter met grote uitdagingen geconfronteerd. Welke oplossingen bieden zij hiervoor?
Idelco helpt op alle vlakken zodat jij en je bedrijf zonder zorgen uit de voegen kunnen treden. Voor elke vraag biedt Idelco een oplossing met modulaire of op maat gemaakte units waarbij aandacht wordt besteed aan het kleinste detail.
Tijdens BuildUp geeft dr. ir. Lieven De Geetere (WTCB) tekst en uitleg bij de nieuwe akoestische norm voor de woningbouw. Nieuw in deze norm is dat ...
Nu de ruimtes onder het dak steeds meer gezien worden als ‘nuttige ruimte’, en dus als leefruimtes, winnen isolatie en luchtdichtheid voor het dak aan belang.
Tijdens BuildUp gaan akoestische experts dieper in op de nieuwe akoestische norm voor woningen en tonen ze praktische oplossingen voor een verhoogd akoestisch comfort. Ontdek het programma en schrijf u in voor gratis deelname aan dit unieke event!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij RoofTech 

RoofTech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.