Bouwunie organiseert roadshow over ‘Het dak van morgen’

De belangrijkste headlines in telkens 30 minuten

Het dak en de dakconstructie beschermen de rest van het gebouw en worden daardoor wel eens de vijfde gevel genoemd. Bouwtechnisch zijn er dan ook heel wat zaken waarmee u rekening moet houden bij het plaatsen of renoveren van een dak. Daarom organiseert Bouwunie op drie locaties – Waregem (dinsdag 24 september), Mechelen (donderdag 26 september) en Genk (donderdag 3 oktober) – de roadshow ‘Het dak van morgen’.
Op het event presenteren experts negen thema’s in telkens 30 minuten. Daaruit kan u zelf de headlines kiezen die voor u het meest interessant zijn. Daarnaast kan u op de partnermarkt genieten van een hapje en een drankje en kennis maken met leveranciers en fabrikanten, die u hun nieuwigheden voorstellen. ‘Het dak van morgen’ is een event voor dakdekkers, architecten, algemene aannemers, bouwbedrijven en adviesbureaus.
Wenst u meer informatie of wilt u zich inschrijven? Dan kan u terecht op www.dakvanmorgen.be.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij RoofTech 

RoofTech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.