FSC organiseert tweede FSC Project Awards

FSC wil projecten in de kijker zetten

FSC België organiseert voor de tweede keer de FSC Project Awards. Na de succesvolle editie van 2015, met zo'n 40 deelnemende projecten, komt er een tweede editie in 2018. Met de awards wil FSC België projecten, waarin FSC-gecertificeerd hout gebruikt wordt, volop in de kijker zetten. Elk project waar de keuze gemaakt wordt voor FSC-hout, draagt immers bij tot het behoud van bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier. Steeds meer bouwspelers kiezen dan ook bewust voor dit hout in hun projecten en activiteiten.
FSC België roept dan ook op om mee te doen aan de FSC Project Awards. Wie als opdrachtgever, ontwerper of uitvoerder betrokken is aan een project waarin FSC-gecertificeerd hout gebruikt wordt, kan dat project inschrijven in één van de vier categorieën. Die zijn Buiteninfrastructuur, Publiek Gebouw, Projectbouw en Particulier Gebouw.
Wie wil deelnemen, kan zijn project indienen tot 25 september 2018. Daarna duidt een onafhankelijke jury per categorie zo'n drie finalisten aan. De winnaars worden bekendgemaakt op de uitreiking tijdens de vakbeurs Prowood 2018 op 23 oktober.
Meer informatie is te vinden op www.fsc.be/fscprojectawards.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij RoofTech 

RoofTech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.