Online magazines

23 september 2021 Vakinformatie over dakwerken

Online versie bekijken
 
"HOUTSCHAARSTE IN EUROPA ZOU ZICH KOMENDE MAANDEN HERSTELLEN"
De laatste maanden wordt onze sector geteisterd door een aanhoudende houtschaarste en daarbijhorende stijgende houtprijzen. Maar hoe lang houdt de situatie nog aan? RoofTech zat voor het antwoord op die vraag samen met de Belgische Houtconfederatie!

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS: 
De laatste maanden wordt onze sector geteisterd door een aanhoudende houtschaarste en daarbijhorende stijgende houtprijzen. Er liggen meerdere duidelijke oorzaken aan de prijsstijgingen die ...
Ben je toe aan een nieuw dak? Overweeg dan de keuze voor dakplaten als dakbedekking. En wel om deze vijf redenen.
Een duurzame dakconstructie vereist de beste materialen. In een land als België, waar de weersomstandigheden de laatste jaren een extreem kantje durven te vertonen, geldt die vereiste des te meer. Met dakpanplaten trekt u voluit de kaart voor ...
De karakteristieke golfplaten zijn de laatste jaren wat in de verdrukking geraakt. Twee misvattingen liggen daarvan aan de basis. Toch zijn golfplaten bij veel toepassingen nog steeds een prima keuze als kostenefficiënte dakbedekking, die bovendien wél isoleerbaar is.
De levertermijn van bouwmaterialen verslechtert verder, terwijl de prijzen blijven stijgen. Daar­door werken steeds meer bouwbedrijven momenteel met een herzieningsclausule of met een dagprijs.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij RoofTech 

RoofTech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.