Online magazines

01 september 2021 Vakinformatie over dakwerken

Online versie bekijken
 
6 aandachtspunten bij de plaatsing van dakpanplaten
Een duurzame dakconstructie vereist de beste materialen. In België, waar de weersomstandigheden de laatste jaren een extreem kantje durven te vertonen, geldt die vereiste des te meer. Met dakpanplaten trekt u voluit de kaart voor deze vereisten.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees onze ARTIKELS:
Met dakpanplaten kunt u niet enkel duurzame, milieuvriendelijke en goedkope, maar ook esthetisch mooie daken opleveren. Echter, deze voordelen gelden enkel in die gevallen waarin ...
Koddaert biedt geprofileerde metalen dakplaten in tal van formaten aan. Koddaert biedt geprofileerde metalen dakplaten in tal van formaten aan. De Belgische producent van enkelwandige stalen profielplaten heeft meer dan 30 jaar ervaring en combineert feilloos vakmanschap en flexibiliteit.
Door de steeds strenger wordende eisen onder andere op vlak van thermische prestaties en brandveiligheid worden fabrikanten van lichtstraten vandaag echter met grote uitdagingen geconfronteerd. Welke oplossingen bieden zij hiervoor?
Waar vroeger altijd netstroom nodig was om elektrisch gereedschap te laten werken, gebeurt dat nu steeds vaker met een accu. Accupacks worden krachtiger en wegen steeds minder, zodat ze meer comfort bieden aan de vakman die de machines hanteert.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij RoofTech 

RoofTech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.