Online magazines

18 augustus 2021 Vakinformatie over dakwerken

Online versie bekijken
 
Veilig gebruik verreikers: grijp in voor het te laat is!
Verreikers zijn populair bij aannemers, en dat is logisch. Hun veel­zijdigheid maakt hen, in combinatie met hun hefkracht, tot een multifunctioneel inzetbaar werkpaard: heffen, graven en werken op hoogte. Maar het werken met voorzetapparatuur moet omzichtig gebeuren.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
Voor we evenwel stilstaan bij de veiligheid, loont het de moeite om de verreiker an sich even te bekijken, want dat geeft meteen inzicht in de mogelijke gevaren. Die komen uit diverse hoeken en zijn ook zeer divers van aard. Er komen nogal ...
Boek nu uw tickets voor de IAA MOBILITY in München van 7 tot en met 12 september 2021! Onder het motto "What will move us next" staat de nieuwe IAA MOBILITY voor de digitale en klimaatneutrale mobiliteit van de toekomst.
Bij plaatsgebrek is het geen optie om bij werkzaamheden aan of op het dak een stelling of hoogtewerker te gebruiken. In dat geval wordt beter geopteerd voor een dakladder. Zo’n ladder is immers ...
Hoewel het aantal arbeidsongevallen in de bouwsector afneemt, blijkt nog steeds dat de bouw een sector is met heel wat risico’s. Het is dan ook belangrijk om de ‘mij overkomt het toch niet’-menta­liteit aan de kant te schuiven en de veiligheid bij stellingbouw serieus te nemen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij RoofTech 

RoofTech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.