Online magazines

11 augustus 2021 Vakinformatie over dakwerken

Online versie bekijken
 
stalen dakpanplaten als duurzame alternatieve dakbedekking
Een duurzame dakconstructie vereist de beste materialen. In België, waar de weersomstandigheden de laatste jaren een extreem kantje durven te vertonen, geldt die vereiste des te meer. Met dakpanplaten trekt u voluit de kaart voor deze vereisten.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:

Met dakpanplaten kunt u niet enkel duurzame, milieuvriendelijke en goedkope, maar ook esthetisch mooie daken opleveren. Echter, deze voordelen gelden enkel in die gevallen waarin ...
Dakplaten zijn budgetvriendelijk, licht en sterk. Het maakt van dakplaten een goede keuze voor je tuinhuis, carport, enz. KODDAERT heeft 6 verschillende profielen in diverse kleuren beschikbaar. Je kiest moeiteloos dakplaten die bij je passen.
Op bedrijventerrein Eiland Zwijnaarde worden 2,3 hectare braakliggende terreinen ingezaaid met industriële hennep. Het gaat om zo'n 3,5 miljoen plantjes. Ze worden later verwerkt tot circulair isolatiemateriaal.
Het is met niet geringe vreugde dat de organisatie en de adviesraad van de driejaarlijkse technologische vakbeurs voor de houtsector, kan melden dat de beurs in het najaar -zoals initieel gepland- zal kunnen doorgaan.
Vervolledig 6 vragen over de investeringsbereidheid van uw bedrijf het komende jaar. Iedereen maakt kans op een keramische barbecue ter waarde van 359 EUR.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij RoofTech 

RoofTech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.