Online magazines

23 juni 2021 Vakinformatie over dakwerken

Online versie bekijken
correcte applicatie van dakcoating is cruciaal
Dakcoatings verlengen de levensduur van een dak en geven het een vernieuwde uitstraling. Ze zijn een economischer alternatief voor een dakrenovatie, maar vereisen de nodige aandacht bij het aanbrengen.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
 

Het reinigen en coaten van een dak vereist ervaring en gespecialiseerde materialen. Als bepaalde zaken over het hoofd worden gezien, zal de coating mogelijk onvoldoende hechten.

FOAMGLAS® cellenglas is een gevestigde waarde in de bouwwereld en tevens het isolatiemateriaal bij uitstek voor platte daken van industriële gebouwen, administratieve complexen, commerciële centra, zorginstellingen enz. In stedelijke gebieden worden deze daken vaak benut als parkeerruimte.
Door de steeds strenger wordende eisen onder andere op vlak van thermische prestaties en brandveiligheid worden fabrikanten van lichtstraten vandaag echter met grote uitdagingen geconfronteerd. Welke oplossingen bieden zij hiervoor?
Niet elke dakcoating komt in aanmerking voor een gegeven dak. Toch is er doorgaans voldoende keuze. Bepalende factoren zijn het dakmateriaal en de bedoeling van de coating. Daarnaast is het eigenlijk slechts een kwestie van smaak.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij RoofTech 

RoofTech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.