Online magazines

16 juni 2021 Vakinformatie over dakwerken

Online versie bekijken
Ontdek de voordelen van kleidakpannen als gevelbekleding
Kleidakpannen kunnen niet alleen op daken worden toegepast, ook als gevelbekleding bieden ze technische en architecturale voordelen. Op die manier combineren ze immers de voordelen van een lichte gevelbekleding met een gekende plaatsingstechniek.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS: 
 
In principe kan elke (klei)dakpan als gevelbekleding worden ingezet, want ook fabrikanten spelen in op die mogelijke toepassing. Indien nodig voorzien ze ondersteuning zoals specifieke plaatsingsvoorschriften en keramische hulpstukken voor de plaatsing.
De kleur van een gevel is een belangrijk creatief element in de architectuur en stedenbouw en onderstreept het karakter van een huis of een complex gebouw. Vooral intense kleurtinten mogen niet voortijdig verbleken, maar moeten permanent zijn.
Bij plaatsgebrek is het geen optie om bij werkzaamheden aan of op het dak een stelling of hoogtewerker te gebruiken. In dat geval wordt beter geopteerd voor een dakladder. Zo’n ladder is immers speciaal uitgerust om toch op een veilige manier een hel
Eind juni zal de Regie der Gebouwen de renovatie en restauratie van de daken van het Museum Kunst & Geschiedenis in het Brusselse Jubelpark afronden. Het ging om een totale dakoppervlakte van maar liefst 18.485 m².
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij RoofTech 

RoofTech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.