Online magazines

09 juni 2021 Vakinformatie over dakwerken

Online versie bekijken
Hoe een hoogwerker kiezen?
Hoogwerkers zijn een onmisbaar hulpmiddel op werven. Het is evenwel zeer belangrijk, zowel voor de veiligheid als voor de efficiëntie, om het juiste toestel voor de job te kiezen. Dat hangt af van meerdere factoren waaraan de nodige aandacht besteed moet worden.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
 
Een hoogwerker is de veiligste manier om op hoogtes te werken. Veilig wordt het echter pas met een juiste planning, voorbereiding en kennis – in meer dan 80% van de gevallen is onoplettendheid of onjuist gebruik de oorzaak van ongevallen.
Werfcontainers zijn tegenwoordig verplicht op de werf. Ze vervullen bovendien steeds meer functies: van kantoorruimte voor werfvergaderingen tot opslagruimte voor materiaal en zelfs kleedkamers en refters.
Maak kennis met het uitgebreide gamma bedrijfsvoertuigen van Nissan en vind de topper die aan uw bedrijfsbehoeften voldoet.
Reflecterende dakcoatings helpen te besparen op koeling omdat de onderliggende ruimte een stuk frisser blijft in hete zomers, maar ze zorgen bovendien ook voor een hogere opbrengst van zonnepanelen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij RoofTech 

RoofTech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.