Online magazines

12 mei 2021 Vakinformatie over dakwerken

Online versie bekijken
HOE ZIET DAKONTMOSSING VAN DIAGNOSE TOT NAZORG ERUIT?
Wanneer het dak aangetast wordt door mos, moet er tijdig ingegrepen worden. In dat geval is de kans groot dat vocht via capillaire werking onder de dakpannen of -leien wordt gezogen en dat betekent niet veel goeds voor een onderliggende houten dakstructuur.

Kenneth Baert
Bladmanager 

Lees deze ARTIKELS:
 
Een grondige dakreiniging te gepasten tijde draagt bij tot de goede staat van de constructie, garandeert de levensduur en voorkomt eventuele vervuiling van de goten, randgootjes, veluxaansluitingen …
Tigre Benelux is gespecialiseerd in antival PBM, vaste installaties zoals levenslijnen en ankerogen, opleidingen, keuringen van vaste installaties ...
Ontvang een origineel RBFA polo van adidas® bij aankoop van 2 rollen DELTA®-MAXX PLUS RED of 6 rollen DELTA®-TOP MICRO tijdens de actieperiode tussen 03.05.21 en 31.05.21. Alle details over de promotie zijn verkrijgbaar bij uw DELTA®-vakhandelaar.
Ook wanneer zich amper mos heeft gevormd op het dak, kan een algemene reiniging van het dak absoluut geen kwaad. Hiervoor wordt dezelfde methode gebruikt als bij ontmossing.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij RoofTech 

RoofTech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.