Online magazines

28 april 2021 Vakinformatie over dakwerken

Online versie bekijken
Onderschat belang van isolatie en luchtdichtheid niet bij dakvensters
Met de komst van een dakraam veranderen de isolatiehuishouding en de luchtdichtheid van de hele ruimte evenwel. Hier moeten dan ook de nodige maatregelen getroffen worden. U leest er in deze editie meer over. 

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS: 
 
Nu de ruimtes onder het dak steeds meer gezien worden als ‘nuttige ruimte’, en dus als leefruimtes, winnen isolatie en luchtdichtheid voor het dak aan belang.
Nauwkeuriger, rendabeler en sneller dan ooit: de FEIN-kernboormachines leveren de beste boorresultaten in de kortste tijd. Deze compacte, krachtige en universele kernboormachines reduceren uw inspanningen tot een minimum!
Dak- en wandpanelen zijn dikwijls vrij groot en dus niet al te makkelijk te plaatsen. Gelukkig zijn er de vacuümheffers van VIAVAC waarmee iedereen deze panelen in alle comfort én veiligheid kan heffen en plaatsen.
Ontdek welke nieuwe jobs er in een circulaire bouwsector gecreëerd worden en hoe materiaalpaspoorten kunnen bijdragen aan meer circulair bouwen. Door uw mening over circulair bouwen te delen, maakt u bovendien kans op ...
De Modulaire Triangelbrug met Dakrandbeveiliging (MTB DRB) is een uitzonderlijke combinatie tussen een werkbrug en een dakrandbeveiliging. Met slechts enkele handelingen bouw je de modulaire componenten op tot een complete werkbrug met dakrandbeveiliging
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij RoofTech 

RoofTech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.