Manitou Group bouwt nieuwe fabriek voor hoogtewerkers

Groep wil zo meer inspelen op structurele marktgroei in Europa

De Manitou Group, wereldleider op het gebied van ruw terreinbehandeling, is begonnen met de bouw van een nieuwe fabriek voor hoogtewerkers. Die nieuwe industriële faciliteit past in het globaal investeringsplan van Manitou en bevestigt hun ambities. De groep kan zo namelijk inspelen op de structurele marktgroei in Europa en daarbuiten.
Sylvain André, directeur van de huidige site van Candé en toekomstig directeur van de nieuwe site, zegt: “De markt van de hoogtewerkers spreekt steeds meer verhuurbedrijven aan, die de meerderheid van onze klanten uitmaken. Op de nieuwe site zullen we worden voorzien van een moderne fabriek die zich toelegt op hoogtewerkers voor ruw terrein, terwijl de bestaande site zich zal richten op industriële hoogtewerkers.”
De nieuwe site is gelegen in de Zone du Petit Tesseau in Candé (Maine-et-Loire), Frankrijk, op slechts 3 km van de eerste platformfabriek. De historische verbondenheid met de regio wordt dus bevestigd. Met een oppervlakte van 80.000 m² en 18.000 m² industriële constructies maakt de investering van 26 miljoen euro deel uit van een globaal plan om de industriële installaties op alle Franse en Italiaanse productiesites te ontwikkelen en te moderniseren. De werkzaamheden zullen worden afgerond tot het eerste kwartaal van 2021.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij RoofTech 

RoofTech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.