Matexpo 2019 misschien één van de beste edities ooit

Kwaliteit van de 39.778 bezoekers was nog nooit zo hoog

Op zondag 15 september, onder een stralende zon, stond de teller op 39.778 bezoekers voor de 38e editie van Matexpo. Een lichte daling ten opzichte van 2017, maar over één ding waren de exposanten het alvast eens: de kwaliteit van de bezoekers was nog nooit zo hoog. Interessante contacten, concrete interesse in specifieke machines, directe verkoop … Wellicht de meest kwalitatieve editie ooit. Verschillende exposanten bevestigden dat ze effectief veel machines hebben kunnen verkopen, en dat is nog steeds de belangrijkste reden om deel te nemen.
Meer dan ooit werd er door de exposanten geïnvesteerd in hospitality: prachtig afgewerkte standen en bijzondere tentstructuren in combinatie met de gekende charme en sympathie van de Matexpo beurs. Daarnaast was er een uitgebreid programma van seminaries, georganiseerd door tal van beurspartners. Ook voor deze activiteiten was er dit jaar bijzonder veel interesse.
De officiële opening, op dinsdag, met keynote spreker Ivan Van de Cloot was weer een schot in de roos. De verrassingsact, een combinatie van moderne dans en acrobatie, werd fel gesmaakt door de ruim 600 aanwezigen die nadien van een netwerkreceptie en walking dinner konden genieten. Van Der Spek won met de Liebherr kunststof hijskabel voor torenkranen de zevende Innovation Award, Arden Equipment ging met het Arden Jet geïntegreerd hogedrukwatersproeisysteem op hydraulische rotsbrekers met de vijfde Green Award lopen, en de allereerste Safety Award kwam in handen van DOKA met de FreeFalcon mobiele valbeveiliging. Verder was er nog de kinderanimatie, zowel op de beurs, maar ook in het centrum van de Stad Kortrijk, waar kinderen hun eigen speelplein konden bouwen onder toezicht van een echte werfleider.
De meeste exposanten lieten intussen al weten present te zullen zijn op Matexpo 2021, van 8 tot en met 12 september.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij RoofTech 

RoofTech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.