Expert day brengt dé specialisten ‘Communicatie in de bouw’ samen in Gent

Studiedag speelt in op sterke vraag naar efficiënte communicatie in de bouwsector en hulp bij digitalisering

Hoe vind je als bouwprofessional geschikt personeel? Waar blijft de uniforme BIM-taal? En hoe kan virtual reality jouw klanten helpen? Dat en veel meer tijdens de Expert day ‘Communicatie in de Bouw’ die Pixii – Kennisplatform Energieneutraal Bouwen op donderdag 10 oktober organiseert in Gent. Tijdens de Expert days verzamelt Pixii dé specialisten rond telkens weer een ander actueel thema. “We willen diepgaande en onafhankelijke kennis aanreiken aan architecten, studiebureaus, EPB-verslaggevers en energiedeskundigen, aannemers en installateurs, fabrikanten en verdelers; maar ook bijvoorbeeld aan lokale besturen en decision makers. We geven het woord aan externe specialisten met uitgelezen expertises. Deze keer focussen we op communicatie omdat we geloven in het enorme potentieel ervan voor de bouwsector”, aldus Pixii-expert Bart Humbeeck, verantwoordelijk voor het opleidingsaanbod.
De experten van Universiteit Gent, WTCB, Brandhome, Percolab, Architectura.be, Upgrade Estate, Reynaers en BouwData gaan niet alleen dieper in op concrete vraagstukken en mogelijke obstakels, maar geven ook hapklare kennis om de ambitieuze uitdagingen op communicatievlak succesvol te voltooien.
Informatie en inschrijvingen via deze link.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij RoofTech 

RoofTech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.