TVH neemt IPS over

Dankzij deze overname van IPS versterkt TVH zijn positie op de Britse markt verder

TVH Parts Holding nv (TVH), een van 's werelds grootste leveranciers van onderdelen en accessoires voor material handling, industriële en landbouwmachines heeft de aandelen verworven van het Britse Independent Parts & Service Ltd (IPS), verdeler van onderdelen voor hoogwerkers (MEWPs) en stempelplaten. Dankzij deze overname van IPS versterkt TVH zijn positie op de Britse markt verder. TVH en IPS blijven voorlopig gewoon voortwerken terwijl ze de nodige voorbereidingen treffen voor verdere samenwerking en integratie. 
Kevin Shadbolt (managing director IPS en voormalig mede-eigenaar van IPS) zal IPS blijven leiden en het assortiment hoogwerkeronderdelen binnen TVH UK blijven uitbreiden. Shadbolt over de overname: "We verwelkomen de overname, omdat ze duidelijke kansen en voordelen biedt voor zowel onze klanten als het IPS-team. Onze meetings met het TVH-team zijn zeer constructief en ik kijk uit naar een ambitieuze toekomst samen." Voorafgaand aan de overname van IPS in het Verenigd Koninkrijk heeft TVH Parts IPS France (2014) en IPS Australia (2015) overgenomen. 
Door de overname van IPS UK is Dominiek Valcke (CEO TVH Parts) ervan overtuigd dat de klantenservice van TVH nog beter zal zijn: "We zijn erg trots dat het IPS-team zich bij TVH Parts aansluit en we zijn ervan overtuigd dat we met de overname van IPS onze technische expertise en commerciële kennis op het gebied van hoogwerkeronderdelen aanzienlijk zullen versterken. Als groep zullen we onze klanten betere technische kennis en ondersteuning kunnen bieden, evenals een uitgebreider productportfolio."

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij RoofTech 

RoofTech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.