7 februari 2018

VAKINFORMATIE OVER DAKWERKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Beschermende werkkledij is hip

120pxVoor een dakwerker is de stofkwaliteit van de kledij waarmee je werkt, uiterst belangrijk. Ze moet tegen heel wat weersomstandigheden bestand zijn en voldoende stevigheid bieden, op de juiste plaatsen. Het is dan ook noodzakelijk om werkkleding te kiezen die aangepast is aan de activiteit. Niet elke werkoutfit biedt een dakwerker de nodige bewegingsvrijheid en tegelijk voldoende bescherming. Daarvoor moet een dakwerker wel weten wat er op de markt is, waarop er gelet moet worden en welke wettelijke normen te volgen zijn.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector …
DACH+HOLZ 2018 komt eraan
Gór-Stal en Albintra brengen termPIR MAX op de markt in Belux
Aantal Euro 6-vrachtwagenkilometers verdubbeld
Unizo positief over wetsontwerp aanvullend pensioenopbouw
Meer nieuws

Voor u gespot
Een innovatieve oplossing voor een gezonder binnenklimaat
Nieuwe isolatie combineert een hoge akoestische en thermische performantie met beter plaatsingscomfort
Nieuwe leien bieden perfect alternatief voor natuurlijke leisteen
Meer nieuwigheden

Beschermende werkkledij is hip

Voor een dakwerker is de stofkwaliteit van de kledij waarmee je werkt, uiterst belangrijk. Ze moet tegen heel wat weersomstandigheden bestand zijn en voldoende stevigheid bieden, op de juiste plaatsen.
Volledig artikel lezen

DACH+HOLZ 2018 komt eraan

DACH+HOLZ zal zijn bezoekers alweer heel wat mogelijkheden geven om zich te informeren, te bespreken en te beleven. De vakbeurs is dan ook hét internationale platform voor dakwerkers en schrijnwerkers.
Volledig artikel lezen

Video: Knauf start pilootproject via waterwegen

 VIDEODe werfaanlevering van palletvervoer van bouwmaterialen via nabijgelegen waterwegen, dat is de opzet van het pilootproject van Knauf. Een schip met zo'n 1.200 à 1.300 paletten aan boord staat namelijk gelijk aan zo'n 50 vrachtwagens op de Belgische snelwegen.
Video

Investeringshonger Vlaamse kmo's piekt

Het gaat goed met de financiële gezondheid van de kmo's. Dat blijkt uit het KMO-Rapport van Unizo, UCM en bedrijfsinformatiespecialist Graydon. Het eigen vermogen van de kmo's neemt verder toe en dat vertaalt zich, althans in Vlaanderen, in een opvallende investeringszin.
Lees meer

Brusselse art-decogebouw omgevormd tot museum voor Europese geschiedenis

Het vroegere Eastmangebouw in Brussel werd succesvol omgevormd tot het Huis van de Europese Geschiedenis. Voor de waterdichting van de imposante bijbouw werd een beroep gedaan op de waterdichtingsmembranen van de Belgische fabrikant Derbigum®.
Lees meer

Dit zijn de drie innovatiefste bouwstart-ups

Acht start-ups haalden op 11 januari alles uit de kast om vier professionals uit de bouw te overtuigen dat zij het grootste groeipotentieel hebben.
Lees meer

Gouden Baksteen gaat naar Karel Van Eetvelt

Bouwunie reikt de Gouden Baksteen uit aan Karel Van Eetvelt, ex-gedelegeerd bestuurder van Unizo en ex-gedelegeerd bestuurder van Bouwunie. De prijs dient als 'lifetime achievement award' voor hetgeen hij in de voorbije jaren verwezenlijkt heeft voor het ondernemerschap en de bouwsector.
Lees meer

Eventlocaties: onze selectie voor 2018

Nog op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsfeest, persconferentie, meeting ...? Ontdek hier alle eventlocaties die wij voor u geselecteerd hebben per provincie.
Volledig artikel lezen

http://rooftech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Beschermende werkkledij is hip

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be