13 december 2017

VAKINFORMATIE OVER DAKWERKEN

COLLEGAS AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Relevant nieuws uit uw sector …
Palletvervoer per schip is de toekomst
Opleggertrekkende voertuigen worden kilometerheffingplichtig
96e Europese Autosalon van Brussel boekt vooruitgang
Spierings stelt eerste hybride mobiele kraan ter wereld voor
Meer nieuws

Voor u gespot
Benodigdheden dakisolatie online berekenen
Professionele afdichtingsklussen optimaliseren
Venuslood: het bladlood van de toekomst
Meer nieuwigheden

Nieuwe generatie generatoren schoner en stiller

De keuze voor een generator is niet altijd eenvoudig, maar één ding is alvast zeker: met de nieuwe generatie generatoren kiest men voor schonere en stillere oplossingen.
Lees hier het artikel

“Monumenten mogen geen opgelegd fruit worden"

“Als we aan het huidige tempo blijven klasseren, staat de planeet binnen x-aantal jaren vol met alleen maar erfgoed." Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck legt de vinger meteen op de wonde.
Lees hier het interview

InterSOLUTION 2018 is helemaal terug

In Flanders Expo te Gent vindt op woensdag 17 en donderdag 18 januari 2018 al voor de zevende keer InterSOLUTION plaats, de internationale vakbeurs voor zonne-energie in de Benelux.
Lees hier onze voorbeschouwing

Video: nagenieten met de aftermovie van het Bouwcongres

 VIDEOOntdek hoe het Bouwcongres enthousiaste bouwondernemers in topconditie bracht. Maarten Vangramberen hield het overzicht op alle aanvals- en verdedigingstechnieken. Dankzij onder meer coach Franky Van Der Elst gaan bouwondernemers vanaf nu sterker het veld op.
Bekijk hier de video

Video: Bobcat machines creëren Europa's grootste supercrossbaan

 VIDEOIn moeilijke omstandigheden heeft het evenementenbedrijf JLFO Europa's grootste supercrossbaan ooit aangelegd: het circuit voor de Parijse SX-wedstrijd van het Franse 'SX TOUR' kampioenschap supercross in Nanterre, nabij Parijs.
Bekijk hier de video

Unizo ontevreden over systeem onbelast bijverdienen

Unizo reageert teleurgesteld op de beslissing van de federale regering om het systeem van 6.000 euro onbelast bijverdienen in werking te laten treden. Het systeem kan niet alleen gebruikt worden door wie al 4/5e werkt en is niet beperkt tot de zogenaamde lijst van activiteiten.
Lees meer

Woningen krijgen woningpas en energielabel

De Vlaamse regering heeft een tussentijdse evaluatie van het Renovatiepact 2050 gehouden. Deze overeenkomst tussen de bouwsector, consumentenorganisaties en de overheid heeft als doel ervoor te zorgen dat we onze gebouwen beter renoveren en de energieprestatie van onze woningen verhogen.
Lees meer

"Sociale dumping is een Europees probleem"

Op 7 december keurde de ministerraad het jaarlijkse actieplan in de strijd tegen sociale fraude van staatssecretaris Philippe De Backer goed. Het plan bevat de prioriteiten voor de sociale inspectiediensten voor 2018, met name de internationale sociale dumping, de schijnzelfstandigen en het grootstedenbeleid.
Lees meer

Verras met exclusieve pralines

 VIDEOVerras familie, vrienden en/of collega's tijdens de eindejaarsperiode met de exclusieve smaakbox 'The Best Of Belgium Chocolate Awards'. Een exclusieve smaakbox samengesteld met 5 x 5 signature pralines die gebaseerd zijn op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards.
Bekijk hier de video

http://rooftech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Onbelast bijverdienen stoot op veel verzet in de sector

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be