18 april 2019


VAKINFORMATIE OVER DAKWERKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxHoe plaats je dakleien op een correcte manier?

De basisprincipes op het vlak van plaatsing zijn voor dakleien vaak dezelfde als voor alle dakbedekkingen. Er zijn echter heel wat aandachtspunten waarmee rekening moet worden gehouden om een correcte plaatsing te waarborgen. In dit Online Magazine ontdekt u vier correcte dekkingswijzen en hun bijhorende aandachtspunten.

4 correcte dekkingswijzen voor dakleien
Overuren in de bouw hoeven niet duur te zijn
De juiste banden voor uw bestelwagen!

Kenneth Baert
Bladmanager

4 CORRECTE DEKKINGSWIJZEN VOOR DAKLEIEN

Vezelcementleien zijn over het algemeen gemakkelijker te plaatsen dan natuurleien. Dat komt omdat de afmetingen niet enkel constant zijn, maar ook stabieler en minder breekbaar.
Volledig artikel lezen

OVERUREN IN DE BOUW HOEVEN NIET DUUR TE ZIJN

Wanneer kunnen we overuren presteren? Welke systemen bestaan er? Welk systeem is het belangrijkste en hoe optimaliseert u die? Tijdens een infosessie van Bouwunie in samenwerking met Liantis en Constructiv deden enkele gastsprekers dit juridisch verhaal uit de doeken.
Volledig artikel lezen

HOE DE JUISTE BAND VOOR DE JUISTE BESTELWAGEN KIEZEN?

De rolweerstand van een autoband moet beperkt blijven om de brandstofzuinigheid van het voertuig niet te benadelen. Anderzijds moeten die banden - naast grip- en slijtvastheid op zowel droog als nat wegdek - voldoende rijcomfort en remvermogen demonstreren.
Volledig artikel lezen

LIEVER PERMANENTE WINTERTIJD DAN EEUWIGE ZOMERTIJD

Vanaf 2021 wil het Europees Parlement komaf maken met de omschakeling naar zomer- of wintertijd. Daarbij rest enkel nog de vraag of men voor een permanente wintertijd of een permanente zomertijd moet kiezen.
Lees meer

SCHRIJF U IN VOOR DE SCHRIJNWERK AWARDS 2019!

Heeft u een complexe vliesgevel gebouwd? Heeft u zonet een prachtig dakgebinte opgeleverd? Schrijf u dan zeker in voor een van de zeven categorieën van onze wedstrijd, de Schrijn­werk Awards!
Lees meer

ALTIJD EEN OPLOSSING MET ASSORTIMENTEN URSA TERRA EN URSA XPS

160pxURSA is producent van minerale wol en geëxtrudeerd polystyreen (XPS) en beschikt over een uitgebreid assortiment aan thermische en akoestische isolatieproducten voor duurzame isolatieoplossingen.
Volledig artikel lezen

SPREKER BUILDUP: CIRCULAIR KEUZES VERWERKEN IN BESTEKTEKSTEN EN BOUWDETAILS

Bureau Bouwtechniek verdiept zich als studiebureau en uitvoerend architect al enkele jaren in circulair bouwen. Steeds vaker lukt het om iedereen rond de tafel mee te krijgen in het circulair verhaal.
Volledig artikel lezen

SPREKER BUILDUP: HOE CIRCULAIR IS EERSTE AUTONOME BIO-ECOLOGISCHE KASWONING IN BELGIË?

Tijdens BuildUp geeft arch. Koen Vandewalle toelichting bij het concept van Kaseco. Dankzij de doordachte inzet van bio-ecologische, nagroeibare of volledig recycleerbare materialen belichaamt dit energie- en waterneutrale project het cradle-to-cradle principe van het circulair bouwen.
Volledig artikel lezen

SPREKER BUILDUP: PRAKTIJKERVARING DELEN UIT PILOOTPROJECTEN BAMB

Uit de BAMB-pilootprojecten zijn waardevolle leerlessen getrokken. Omkeerbaar en veranderingsgericht ontwerpen biedt heel wat opportuniteiten voor heel wat actoren maar is nog geen 'business-as-usual'.
Volledig artikel lezen

http://rooftech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Hoe plaats je dakleien op een correcte manier?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be