05 april 2019


VAKINFORMATIE OVER DAKWERKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120px6 redenen om voor pvc te kiezen als dakbedekking

Een dak afdichten kan met verschillende kunststofproducten: EPDM, TPO, gemodificeerde bitumen en pvc. Pvc-dakbanen bieden echter enkele interessante voordelen. Belangrijk: kies voor pvc-dakbanen met voldoende weekmakers!

Circulair bouwen zet klassiek bouwproces op zijn kop
De bouwsector staat voor een disruptieve revolutie:
circulair bouwen dwingt alle stakeholders tot een geïntegreerde aanpak van innovatieve bouwprocessen, maar biedt tegelijk ook volop kansen voor nieuwe businessmodellen en samenwerkingsvormen. Het gratis kennis- en netwerkevent BuildUp biedt u de kans kennis te maken met de voorlopers en zelf voorsprong te nemen in deze groeimarkt.

Kenneth Baert
Bladmanager

6 REDENEN OM VOOR PVC TE KIEZEN ALS DAKBEDEKKING

Pvc-dakbanen bieden enkele interessante voordelen. Zo valt het product snel en dus goedkoop te plaatsen, is het licht en zeer dampopen, zet het erg goede brandprestaties neer, valt het vlot te recycleren …
Volledig artikel lezen

TPO-DAKMEMBRANEN COMBINEREN DUURZAAMHEID EN SOEPELHEID

Een interessant materiaal is TPO, ofte Thermoplastisch polyolefine. TPO kan namelijk niet enkel bogen op goede milieuprestaties wat betreft de gebruikte stoffen en materialen, het kan als oplossing ook ingezet worden als echte energiebewuste meerwaarde.
Volledig artikel lezen

CIRCULAIR BOUWEN ZET KLASSIEK BOUWPROCES OP ZIJN KOP

Bouwen wordt almaar duurder, grondstoffen schaarser en de CO2-uitstoot van gebouwen doorheen hun levenscyclus moet drastisch omlaag. 'Duurzaam bouwen' volstaat niet langer, wie futureproof wil bouwen moet circulair denken.
Lees meer

SPREKER TIJDENS BUILDUP: TOTEM EN CIRCULARITEIT

TOTEM laat bouwactoren toe om vanaf de ontwerpfase inzicht te krijgen in de materiaalimpact van een gebouw. Sinds de lancering van deze tool focust ir. Roos Servaes (OVAM) op de 'materiaalprestatie van gebouwen' via levenscyclusanalyse van materialen binnen een gebouwcontext.
Volledig artikel lezen

OP TWEE NA ZACHTSTE BOUWWINTER VAN DE EEUW

Constructiv, het sectorfonds van de bouw, erkent elk jaar dagen van vorst en blijvende sneeuw waarop de bouw niet kan werken en waarvoor de arbeiders een vergoeding krijgen.
Lees meer

http://rooftech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

6 redenen om voor pvc te kiezen als dakbedekking

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be