20 maart 2019


VAKINFORMATIE OVER DAKWERKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxHoe koudebruggen bij dakvensters met succes elimineren?

Aangezien de ruimtes onder het dak steeds meer gezien worden als leefruimtes, winnen isolatie en luchtdichtheid voor het dak aan belang. Het is dan ook door de komst van een dakraam dat de isolatiehuishouding en de luchtdichtheid van de ruimte verandert. In dit Online Magazine bieden wij u enkele praktische oplossingen!

Hoe koudebruggen bij dakvensters met succes elimineren?
(Plat)dakvensters die u meer opbrengen
Moderne pick-ups fiscaal aantrekkelijk voor vakmensen

Kenneth Baert
Bladmanager

BELANG ISOLATIE EN LUCHTDICHTHEID NIET TE ONDERSCHATTEN BIJ DAKVENSTERS

Op het gebied van isolatie is het zaak om een thermisch 'gave' schil te bekomen na de installatie van het dakvenster. Met andere woorden: eventuele koudebruggen moeten onherroepelijk verdwijnen. Speciale isolatiekaders laten toe om het dakvenster te plaatsen zonder de vorming van koudebruggen.
Volledig artikel lezen

(PLAT)DAKVENSTERS DIE U MEER OPBRENGEN

160pxOok die promo's beu waarbij er met grote kortingen wordt gestrooid, die dan uiteindelijk maar op enkele producten van toepassing blijken te zijn, en dit voor een korte periode? Groot gelijk. Net daarom heeft FAKRO in februari een exclusieve actie voor dakdekkers op poten gezet.
Volledig artikel lezen

ALTIJD EEN OPLOSSING MET ASSORTIMENTEN URSA TERRA EN URSA XPS

160pxURSA is producent van minerale wol en geëxtrudeerd polystyreen (XPS) en beschikt over een uitgebreid assortiment aan thermische en akoestische isolatieproducten voor duurzame isolatieoplossingen.
Volledig artikel lezen

MODERNE PICK-UPS FISCAAL AANTREKKELIJK VOOR VAKMENSEN

De pick-up is de ideale werkpartner voor de professionele gebruiker. Dat blijkt uit verkoopstatistieken: 8 op de 10 pick-ups worden namelijk door vaklui ingezet. Inderdaad, de moderne ondernemer kan niet omheen de praktische voordelen die moderne pick-ups te bieden hebben.
Volledig artikel lezen

MINDER SWT EN ARBEIDSONGESCHIKTHEID IN DE BOUW

De regels voor SWT (stelsel voor werkloosheid met bedrijfstoeslag) werden de afgelopen jaren stelselmatig verstrengd. Zo werd brugpensioen in een zwaar beroep pas mogelijk vanaf 58 jaar.
Lees meer

NIEUWE WONINGEN DUURDER DOOR S-PEIL

De eerste woningbouwprojecten die te maken hebben met het nieuwe S-peil zijn in uitvoering. Een enquête van Bouwunie wijst erop dat het S-peil bouwen duurder maakt. 75% van de respondenten zegt dat er een ingrijpende meerkost is.
Lees meer

http://rooftech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Hoe koudebruggen bij dakvensters met succes elimineren?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be