6 maart 2019


VAKINFORMATIE OVER DAKWERKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120px4 vaak voorkomende fouten bij plaatsing van bladlood

Toen het dak van de kathedraal van Doornik vernieuwd moest worden, bleek het vierhonderd jaar oude bladlood nog zo goed als onaangetast. Een perfecte illustratie van de duurzame kwaliteit van deze dakbedekking. Als voorwaarde voor de duurzaamheid van het materiaal geldt echter wel een goede plaatsing, met oog voor de nodige voorzorgsmaatregelen.
4 vaak voorkomende fouten bij de plaatsing van bladlood
Vlotte plaatsing en duurzaamheid van bladlood

Kenneth Baert
Bladmanager

4 VAAK VOORKOMENDE FOUTEN BIJ DE PLAATSING VAN BLADLOOD

Hoewel het plaatsen van bladlood op zich zeer eenvoudig is, worden er af en toe toch fouten bij gemaakt. In dit artikel geven we een overzicht van de meest voorkomende valkuilen en de bijhorende oplossingen.
Volledig artikel lezen

VLOTTE PLAATSING EN DUURZAAMHEID MAKEN BLADLOOD PRIMA OPLOSSING

Bladlood is een goede keuze voor een optimale waterkering in muren, boven kozijnen, op daken en bij dakkapellen. De sterkte van de grondstof in combinatie met de grote flexibiliteit maakt het voor plaatsers een materiaal waarmee ze graag werken.
Volledig artikel lezen

NIET MINDER DAN 1.200.000 M² RUSTEN OP DE CLIPS VAN GRAD

160pxGrad, een merk van de groep Burger, produceert alurails die vooraf voorzien zijn van clips die toelaten dat voorgefreesde planken met een simpele klik op terrassen worden gelegd of aan gevels worden bevestigd.
Volledig artikel lezen

GREEN DEAL VOOR CIRCULAIRE ECONOMIE

Meer dan 60% van de CO2-uitstoot heeft te maken met de materialen die worden gebruikt in de bouwsector. De circulaire economie biedt oplossingen om die impact te verlagen.
Lees meer

DOORGEDREVEN KLIMAATPLAN BOOST TEWERKSTELLING EN BOUW

Uit een rapport van Eurofound, de Europese Stichting tot verbetering van de levens- en arbeidsomstandigheden, blijkt dat de tewerkstelling in de Europese Unie tegen 2030 gemiddeld 0,5% te winnen heeft bij een doordacht en doorgedreven klimaatplan.
Lees meer

VLAMING BOUWT EN VERBOUWT ENERGIEZUINIGER DAN WETTELIJK VERPLICHT

Zes op de tien nieuwbouwwoningen in Vlaanderen heeft een E-peil van E30, wat overeenkomt met Bijna Energie Neutraal (BEN). Dat blijkt uit de jongste EPB-cijfers.
Lees meer

http://rooftech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

4 vaak voorkomende fouten bij plaatsing van bladlood

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be