06 februari 2019


VAKINFORMATIE OVER DAKWERKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxKiezen voor een EPDM of bitumen dakbedekking?

Tegenwoordig zijn er nogal wat soorten dakbedekkingen. Niet onbelangrijk in de keuze voor de ene of de andere dakbedekking (vooral in België) is de waterdichting. In dit Online Magazine vergelijken we de oplossingen die de naadloze EPDM enerzijds en de klassieke bitumen dakafdichting anderzijds te bieden hebben.
Kiezen voor een bitumen dakafdichting

Kiezen voor een naadloze EPDM-dakbedekking

Regenwater op het dak onder controle houden met Nidaplast

Kenneth Baert
Bladmanager

WAAROM OPTEREN VOOR EEN BITUMEN DAKAFDICHTING?

Op vlak van waterdichting moeten vooral platte daken aan bijzonder strenge eisen voldoen. De keuze voor het juiste dichtingsmateriaal is dan ook van vitaal belang voor een duurzame dakconstructie. De Belgische bitumen dakbanen beschikken in dat opzicht over belangrijke troeven.
Volledig artikel lezen

WAAROM KIEZEN VOOR EEN NAADLOZE EPDM-DAKBEDEKKING?

Een klassieke roofing wordt meestal geplaatst in smalle stroken van ongeveer één meter breed, die aan elkaar gelast worden. Daardoor worden er heel wat overbodige daknaden gecreëerd. Bijgevolg wordt er bij de keuze voor een waterdichte dakafwerking ook vaak gekozen voor een EPDM-afwerking op platte of licht hellende daken.
Volledig artikel lezen

WEG NAAR HET WERK VERLOOPT STEEDS TRAGER

Terwijl de gemiddelde snelheid van een (bouw)bestelwagen in 2007 nog 67 km/u bedroeg, is dat vandaag gedaald tot 51 km/u. Dat is slechts één van de negatieve bevindingen die Bouwunie aan het licht heeft gebracht in haar bevraging naar mobiliteit en verplaatsingen bij haar leden.
Lees meer

INTERNATIONALE SAMENWERKING VIA BIM MOGELIJK

Naarmate de bevolking en economie groeien, groeit de behoefte aan huisvesting en infrastructuur. Er moet meer gebouwd worden, en dat op een efficiënte manier. Daardoor wint Building Information Modelling (BIM) wereldwijd aan kracht.
Lees meer

STIHL START EIGEN ACCUPRODUCTIELIJN

De STIHL Groep heeft een eigen productielijn gestart voor accu's in zijn hoofdzetel in Duitsland. In een hoog geautomatiseerde hightechproductiefaciliteit worden ruggedragen accu's voor professionele toepassingen geproduceerd.
Lees meer

NIDAPLAST IS PIONIER MET NIDAGRAVEL

160pxHet Franse Nidaplast is geen onbekende bij ons. Het bedrijf commercialiseert onder meer oplossingen om regenwater onder controle te houden, zowel op de grond als op een dak.
Volledig artikel lezen

http://rooftech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Kiezen voor een EPDM of bitumen dakbedekking?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be