09 januari 2019


VAKINFORMATIE OVER DAKWERKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxHoe warmteverlies met dakisolatie voorkomen?

Via het dak kan heel veel warmte uit het huis verloren gaan. Volgens het WTCB kan dit gaan om zo'n 25% van de geproduceerde warmte. Een goede dakisolatie kan in dit geval flink renderen en daarbij mogen we de rol van dakvensters zeker ook niet uit het oog verliezen.
Belang isolatie en luchtdichtheid bij dakvensters
Af te raden dakconstructies bij platte daken
Intersolution 2019 biedt totaaloverzicht solarindustrie
Autosalon 2019 doet u dromen over ideale bedrijfswagen

Kenneth Baert
Bladmanager

BELANG ISOLATIE EN LUCHTDICHTHEID NIET TE ONDERSCHATTEN BIJ DAKVENSTERS

Nu de ruimtes onder het dak steeds meer gezien worden als 'nuttige ruimte', en dus als leefruimtes, winnen isolatie en luchtdichtheid voor het dak aan belang. Met de komst van een dakraam veranderen de isolatiehuishouding en de luchtdichtheid van de hele ruimte evenwel.
Volledig artikel lezen

AF TE RADEN DAKCONSTRUCTIES BIJ PLATTE DAKEN

Bij platte daken kan het vocht nauwelijks naar buiten toe uitdrogen. Daarom moet men aandacht besteden aan de vochthuishouding. Maar welke types platte daken bestaan er? En hoe isoleert u ze het best?
Volledig artikel lezen

INTERSOLUTION 2019 BIEDT TOTAALOVERZICHT VAN SOLARINDUSTRIE

Wereldwijd is de solarindustrie in opmars, en dat is in België en Nederland niet anders. Solarprojecten worden in onze regio steeds talrijker én grootschaliger.
Volledig artikel lezen

AUTOSALON 2019 DOET U DROMEN OVER DE IDEALE BEDRIJFSWAGEN

De Brussels Motor Show, beter bekend als het Autosalon van België, gaat in 2019 zijn 97e editie tegemoet. Dit jaar is er ook speciale aandacht voor de lichte bedrijfsvoertuigen, met de verkiezing van de Most Loved Van.
Volledig artikel lezen

AANTAL VACATURES IN DE BOUW HOGER DAN OOIT

De bouwsector telde aan het einde van het derde kwartaal van 2018 16.530 openstaande vacatures, 22,4% meer dan op het einde van het tweede kwartaal. Bovendien heeft de bouwsector met 7,28% van alle sectoren de hoogste vacaturegraad.
Lees meer

WIJZIGING IN KILOMETERHEFFING VOOR VRACHTWAGENS

Op 1 januari 2019 werden in België twee wijzigingen doorgevoerd in de kilometerheffing voor vrachtwagens met een maximaal toegelaten massa (MTM) van meer dan 3,5 ton en opleggertrekkende voertuigen van categorie N1 met carrosseriecode BC.
Lees meer

NIEUWE BESTUURSPLOEG VOOR BOUWUNIE LIMBURG DAKWERKERS

Bouwunie Limburg Dakwerkers heeft recent een nieuwe bestuursploeg aangeduid. Christophe Dilissen (D&C Dakwerken, Hamont), zelf al 7 jaar actief binnen het bestuur, neemt de rol van voorzitter over van Erik Broekhoeven (Dakwerken Erik, Lummen).
Lees meer

http://rooftech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Hoe warmteverlies met dakisolatie voorkomen?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be