27 september 2017

VAKINFORMATIE OVER DAKWERKEN

Lees de nieuwsbrief online

Nieuws uit de sector
Infosessies over S-peil en bouwschillen
Ecoon van Unilin: nieuw aanbod dakelementen
Meer nieuws

Nieuwigheden uit de sector
Nieuwe groene isolatiewol
Nieuwe afdichtingskit voor binnen en buiten
Meer nieuwigheden

RoofTech TV
Nieuwe dakvensters voor zee aan licht
Meer video's

Hoe kies je een generator?

Generatoren zijn onontbeerlijk op de werf. Ze zorgen onder andere voor de voeding van torenkranen en leveren stroom voor tal van gereedschappen.
Lees meer

Meer artikels over generatoren:
Nieuwe generatie generatoren schoner en stiller
Slimme generatoren

Matexpo kende een topeditie

De 37e editie van Matexpo was bijzonder geslaagd. Het is duidelijk dat de bouwsector stilaan uit haar dal kruipt. En dat vertaalt zich in een betere verkoop van machines en bouwmaterieel.
Lees meer

Meer nieuws over Matexpo 2017:
Winnaar Innovation Award
Winnaar Green Award

De bouw digitaliseert. U toch ook?

Met de digitalisering staat de bouwsector voor een ongemeen boeiend tijdperk. BIM raakt stilaan ingeburgerd, maar wat met drones, robotisering of 3D-printing? Bent u al vertrouwd met e-facturatie, ERP-software en e-marketing?
Lees meer

Bos Rubber breidt mogelijkheden uit

De firma Bos Rubber uit Schagerbrug breidt haar actieradius uit. De Nederlandse specialist op het gebied van rubber besloot een tijdje terug te investeren in een gloednieuwe stans- en snijmachine.
Lees meer

Bezorgdheid over services e-card

Er wordt sterke bezorgdheid geuit over de mogelijke negatieve impact van de elektronische dienstenkaart voor bepaalde dienstensectoren. Op een openbare hoorzitting van de sociale partners uit de bouw-, schoonmaak- en verzekeringssector, werden de potentiële sociale gevolgen van de elektronische kaart besproken.
Lees meer

Bestel uw relatiegeschenk op tijd

Verwen uw zakenpartners, klanten of collega's met exclusieve, handgemaakte pralines gebaseerd op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards. Elke praline zorgt door zijn creativiteit, originele samenstelling en selectie van topingrediënten voor een unieke smaakbeleving.
Lees meer

Video: Nieuwe dakvensters voor zee aan licht

Zorgen voor extra natuurlijke lichtinval kan een kamer volledig nieuw leven inblazen. Met dit idee als vertrekpunt besloten Valérie en haar man om hun aangebouwde studio onder handen te nemen.
Video

"EPB hoeft geen last te zijn"

Heel wat architecten en bouwprofessionals zijn de draad kwijt. Dat zegt architect en energieconsulent Luc Dedeyne. De steeds strengere en complexere EPB-regelgeving is volgens Dedeyne té moeilijk op te volgen, waardoor men voor de naleving ervan quasi volledig op de EPB-consulent moet vertrouwen.
Lees meer

http://rooftech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
RoofTech online magazine nr. 1709

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be