28 november 2018

VAKINFORMATIE OVER DAKWERKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

5 belangrijke aandachtspunten bij plaatsing groendaken
120pxOf het nu gaat om extensieve, intensieve of semi-intensieve groendaken, groendaken worden steeds populairder bij bewoners, bedrijven als gemeentes. Dit dankzij de groeiende aandacht voor ecologische bouwoplossingen. Toch zijn er enkele aandachtspunten wat het ontwerp en de plaatsing van een groendak betreft.
Welk type groendak voor welk type dak?
Aandachtspunten bij plaatsing groendaken
Vakbeurs InterSolution in teken van heroplevende markt
Bouwen wordt duurder

Kenneth Baert
Bladmanager

WELK SOORT GROENDAK IS HAALBAAR VOOR WELK DAK?

Groendaken zijn platte of licht hellende daken die bedekt zijn door een of andere vorm van vegetatie. De verschillende categorieën van groendaken op de Belgische markt variëren van simpele extensieve daksystemen tot intensieve daktuinen.
Volledig artikel lezen

AANDACHTSPUNTEN BIJ PLAATSING GROENDAKEN

Bij het ontwerpen van een groendak zijn er nogal wat aandachtspunten waar best rekening mee gehouden wordt. We staan even stil bij enkele richtlijnen en geven aan waar op gelet moet worden.
Volledig artikel lezen

INTERSOLUTION 2019

Wereldwijd is de solarindustrie in opmars, en dat is in België en Nederland niet anders. Solarprojecten worden in onze regio steeds talrijker én grootschaliger.
Volledig artikel lezen

HITACHI POWER TOOLS WORDT HIKOKI

160pxOnder de nieuwe naam HiKOKI bouwt de Japanse fabrikant voort op het innovatieve en succesvolle wat Hitachi Power Tools al jaren kenmerkt. Er wordt gestreefd naar vernieuwende technologieën die niet alleen de power tools verbeteren, maar ook de professionals ondersteunen.
Volledig artikel lezen

BOUWEN WORDT DUURDER

Vanaf 1 januari 2019 worden zowat alle materialen duurder. De bouwmaterialen worden elk jaar met gemiddeld zo'n 3 tot 6% duurder, maar dit jaar zitten er grote uitschieters bij.
Lees meer

AFVAL- EN RECYCLAGESECTOR STEUNT ASBESTAFBOUWPLAN

Vlaams minister van Leefmilieu Joke Schauvliege heeft beslist om burgers financiële steun te bieden voor asbestsaneringswerken. Naar schatting 70 tot 90% van alle gebouwen die voor 2001 werden gebouwd, bevatten asbest.
Lees meer

SOCIALE FRAUDE IN BOUW WORDT STAPSGEWIJS AANGEPAKT

Het Europees Parlement heeft een aantal voor de Confederatie Bouw belangrijke amendementen goedgekeurd bij de herziening van de Europese richtlijn voor de coördinatie van de sociale zekerheidsstelsels.
Lees meer

http://rooftech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

5 belangrijke aandachtspunten bij plaatsing groendaken

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be