22 november 2018

VAKINFORMATIE OVER DAKWERKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxBent u genoeg verzekerd voor de 10-jarige aansprakelijkheid?

Sinds 1 juli 2018 worden zowel aannemers als architecten verplicht om hun tienjarige aansprakelijkheid te verzekeren voor bouwvergunningen die na die datum worden toegekend. Gedurende tien jaar zijn zij aansprakelijk voor gebreken in het door hen opgerichte gebouw. Toch heerste er nog enige onduidelijkheid over welke bouwberoepen de nieuwe aansprakelijkheids­verzekering moeten afsluiten en welke niet. In dit online magazine komt u te weten in hoeverre u verplicht bent, of niet, en bij wie u hiervoor terechtkan.

Kenneth Baert
Bladmanager

GEEN INTERPRETATIE MEER VOOR TIENJARIGE AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING

Sinds 1 juli 2018 worden zowel aannemers als architecten verplicht om hun tienjarige aansprakelijkheid te verzekeren voor bouwvergunningen die na die datum worden toegekend. Gedurende tien jaar zijn zij aansprakelijk voor gebreken in het door hen opgerichte gebouw.
Volledig artikel lezen

EEN FLEXIBELE EN VERZEKERING OP MAAT MET CONSTRUCT PLAN VAN ALLIANZ

160pxOmdat alle professionelen in de bouwsector sinds 1 juli 2018 de wet-Peeters moeten naleven, heeft Allianz Construct Plan ontwikkeld. Die flexibele oplossing met verschillende formules en polissen zorgt ervoor dat iedereen met een gerust hart is verzekerd voor tienjarige aansprakelijkheid.
Volledig artikel lezen

AXA BIEDT U GEMOEDSRUST VOOR AL UW BOUWWERVEN

160pxProfessionals in de bouwsector die regelmatig op bouwwerven of renovatiewerven werken, zijn sinds 1 juli 2018 verplicht om een verzekering tienjarige aansprakelijkheid af te sluiten.
Volledig artikel lezen

KBC ZORGT VOOR DE OPLOSSING VOOR EEN MAXIMALE ONTZORGING

160pxSinds 1 juli 2018 is het verplicht om een tienjarige aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten voor bouwwerken die de gesloten ruwbouw realiseren. Die tienjarige aansprakelijkheid wordt gedekt via de verzekering en KBC kan daarbij een verzekeringsoplossing op maat bieden.
Volledig artikel lezen

VOEL U VEILIG VERZEKERD BIJ NICHESPELER PROTECT

160pxProtect is een onafhankelijke nicheverzekeraar die polissen uit de beroepsaansprakelijkheid dekt. De verzekeraar voelt een sterke affiniteit met bouwgerelateerde en technische verzekeringen, en beschikt over een grondige kennis van de betreffende sectoren.
Volledig artikel lezen

http://rooftech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Bent u genoeg verzekerd voor de 10-jarige aansprakelijkheid?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be