14 november 2018

VAKINFORMATIE OVER DAKWERKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Vijf redenen om Belgian Roof Day te bezoeken
120pxDe vakbeurs en netwerkevenement Belgian Roof Day verzorgt op 30 november 2018 voor professionals uit de dakensector opnieuw een topeditie. Dat blijkt ook uit de volgende vijf redenen, volgens de beursorganisatie, waarom de Belgian Roof Day een bezoek waard is: meer dan 140 standhouders, gratis catering, overzichtelijke nieuwigheden, tal van randanimatie en een slotconcert. Mocht dat u niet overtuigen, bekijk in dit Online Magazine zeker ook wat enkele standhouders te bieden hebben
Alvast veel leesplezier!

Kenneth Baert
Bladmanager

BELGIAN ROOF DAY GAAT VERDER OP INGESLAGEN WEG

De dakensector blaast eind november 2018 opnieuw verzamelen voor de negende editie van de Belgian Roof Day. De Confederatie Bouw, die het evenement op touw zet, verandert niets aan de formule, dit onder de noemer 'never change a winning team'.
Volledig artikel lezen

DEZE KLEUREN BIEDEN MEERWAARDE AAN GEVELS

160pxGebruik kleuren in uw mooiste projecten en laat uw creativiteit los. Gedurfd of subtiel, de kleur van de DELTA®-FASSADE COLOR geeft een meerwaarde aan uw gevel!
Volledig artikel lezen

KRACHTIGE EN KWALITEITSVOLLE MACHINES VOOR VERTICAAL TRANSPORT

160pxOnder het motto 'uit praktische ervaring voor praktische toepassingen' richt KLAAS zich sinds 1993 op de ontwikkeling van krachtige, innovatieve en kwaliteitsvolle machines voor verticaal transport.
Volledig artikel lezen

DAKWERKEN DE VOS GAAT ALS EERSTE BELGISCHE BEDRIJF AAN DE SLAG MET AK52

160pxIn 2003 besloot lift- en kraanproducent Böcker Maschinenwerke GmbH zijn eerste internationale filiaal te openen in België. Het bedrijf heeft ondertussen filialen in verschillende Europese landen (Duitsland, Frankrijk, Italië en Nederland) en specialiseert zich in aluminium ladderliften en aluminium kranen voor dakwerken, renovaties en verhuizingen.
Volledig artikel lezen

ONTDEK DE TOPPERS VAN BMI GROUP OP BELGIAN ROOF DAY

160pxAls grootste producent van dakbedekkingssystemen voor platte en hellende daken in Europa kan de BMI Group - met Decra, Icopal, Monier en Klöber - natuurlijk niet ontbreken op Belgian Roof Day.
Volledig artikel lezen

KANT-EN-KLARE KWALITEITSOPLOSSING VAN UZIMET

160pxMet de creatie van Venuslood heeft Uzimet een kant-en-klaar kwaliteitsproduct ontwikkeld. Met die creatie probeert Uzimet zo veel mogelijk voordelen te bundelen en tegelijk de mogelijke nadelen van traditioneel bladlood uit te sluiten.
Volledig artikel lezen

NIEUWE ENQUÊTE BOUWUNIE

Bouwunie stelt zijn nieuwe enquête voor. Daarin mat de organisatie de gezondheid en het humeur van de schrijnwerksector.Daaruit blijkt dat 2018 voorlopig geen slecht jaar is.
Lees meer

BOUWSECTOR KIEST WINTERTIJD

De Europese Commissie heeft een voorstel klaar om de halfjaarlijkse overschakeling naar wintertijd (eind oktober) en zomertijd (eind maart) af te schaffen. EU-lidstaten zullen ervoor kunnen kiezen om heel het jaar door in winter- of in zomertijd te leven.
Lees meer

EUROPESE MARKT VOOR MATERIEELVERHUUR IN DE LIFT

De groei van de Europese markt voor materieelverhuur loopt voor op die van de economie in het algemeen, maar laat niettemin nog meer aanzienlijke kansen zien. Dat blijkt uit het ERA Market Report, een toonaangevende bron van marktinformatie voor de Europese markt voor materieelverhuur en de enige Europese benchmark voor deze sector.
Lees meer

http://rooftech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Vijf redenen om Belgian Roof Day te bezoeken

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be