05 november 2018

VAKINFORMATIE OVER DAKWERKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Populaire dakbedekkingen voor bijgebouwen
120pxBij het aanleggen of vervangen van een dak op een bijgebouw heeft de Belg steeds meer aandacht voor het uitzicht. Voor bijgebouwen is er dan ook een groot assortiment van dakbedekkingen beschikbaar, van traditioneel tot afwijkend. Dit en meer bespreken we in deze online editie van uw Online Magazine RoofTech. Verder kondigen wij ook nog eens de uitreiking van onze Schrijnwerk Awards aan op 22 november 2018.
Alvast veel leesplezier!

Kenneth Baert
Bladmanager

POPULAIRE DAKBEDEKKINGEN VOOR BIJGEBOUWEN

Bij het aanleggen of vervangen van een dak op een bijgebouw valt het op dat de verschillende soorten steeds makkelijker worden in het gebruik. Toch blijft advies cruciaal om de producten goed te verkopen en is het tonen van het materiaal een goede zaak.
Volledig artikel lezen

HOE SLIM EN EFFICIENT UW BESTELWAGEN INRICHTEN?

Hoe meer meenemen en de boel toch overzichtelijk houden? Van een hamvraag gesproken. Een grotere bedrijfswagen aanschaffen is niet altijd de oplossing. Niet nodig ook, want met een slimme bestelwageninrichting kom je immers al een heel eind.
Volledig artikel lezen

CIRCULAIR DAK NIEUWSTE INNOVATIE IN BOUW

New Horizon Urban Mining lanceert op de Dutch Design Week samen met haar partners ZND Nedicom en Icopal (onderdeel van BMI Group) een volgende innovatie in haar circulaire bouwmaterialen met een serieuze CO2-besparing.
Lees meer

EPC WORDT VANAF 2019 VERNIEUWD

Vanaf 1 januari 2019 vernieuwt het Vlaams Energieagentschap het energieprestatiecertificaat (EPC). Dat certificaat bestaat al tien jaar en zorgt ervoor dat u kan aflezen hou energiezuinig een woning is.
Lees meer

BELGISCHE BOUWBEDRIJVEN HINKEN ACHTEROP

Net als veel andere sectoren staat de bouw voor een belangrijke digitale transitie. Voorlopig maken bouwbedrijven vooral gebruik van digitale toepassingen om hun administratie te beheren.
Lees meer

22 NOVEMBER: UITREIKING SCHRIJNWERK AWARDS 2018

Op donderdagavond 22 november is het weer zo ver. Het vakblad Schrijnwerk zet met de uitreiking van de jaarlijkse Schrijnwerk Awards opnieuw het kruim van de Belgische schrijnwerksector in de bloemetjes.
Lees meer

http://rooftech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Populaire dakbedekkingen voor bijgebouwen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be