17 oktober 2018

VAKINFORMATIE OVER DAKWERKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Kies de juiste generator voor uw werf!
120pxGezien de nood aan elektriciteit van werf tot werf enorm kan verschillen, is niet elke generator voor elke werf geschikt. Zowel onder- als overdimensionering moet worden vermeden, en dus komen er bij de keuze van een generator tal van afwegingen kijken. In dit Online Magazine helpen wij u graag op weg. Verder kondigen wij graag de start van Prowood 2018 deze zondag aan, alsook de uitreiking van onze Schrijnwerk Awards op 22 november 2018.
Alvast veel leesplezier!

Kenneth Baert
Bladmanager

KIES DE JUISTE GENERATOR VOOR UW WERF

Generatoren zijn onontbeerlijk op de werf. Ze zorgen onder andere voor de voeding van kranen en leveren stroom voor tal van gereedschappen. Gezien de nood aan elektriciteit enorm kan verschillen van werf tot werf, is echter niet elke generator voor elke werf geschikt.
Volledig artikel lezen

OPENING GROTE SHOWROOM FAKRO

160pxBijna drie jaar nadat Albintra in Broechem zijn nieuwe kantoren in gebruik nam, is ook de toonzaal klaar. Vanaf deze nazomer ontvangt de invoerder-verdeler van bouwspecialiteiten er zijn dealers en andere belangstellenden.
Volledig artikel lezen

PROWOOD 2018 KOMT ERAAN

Prowood 2018 lijkt nu al een kroniek te worden van een succeseditie. In vergelijking met de vorige editie van hét trefpunt voor de houtverwerkende nijverheid en aanverwante sectoren in België zullen er meer exposanten aanwezig zijn, dit op een grotere beursoppervlakte.
Volledig artikel lezen

22 NOVEMBER: UITREIKING SCHRIJNWERK AWARDS 2018

Op donderdagavond 22 november is het weer zo ver. Het vakblad Schrijnwerk zet met de uitreiking van de jaarlijkse Schrijnwerk Awards opnieuw het kruim van de Belgische schrijnwerksector in de bloemetjes.
Lees meer

BOUWUNIE AB MOET LEIDEN TOT STERKERE WERKING

Tijdens de eerste editie van “Bouwunie zomert Na", een outdoor foodtruck-event om het werkjaar zomers in te zetten, heeft Yves Mollekens de fusie van Bouwunie Antwerpen en Bouwunie Vlaams-Brabant aangekondigd.
Lees meer

KMO'S BLIJVEN OVERWEGEND OPTIMISTISCH OVER HUN TOEKOMST

Uit de KMO-Barometer van Unizo blijkt voor het derde kwartaal van 2018 een optimisme te heersen. Met een globale score van 101,1, zit de KMO-Barometer nog altijd boven de 100-puntengrens.
Lees meer

http://rooftech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Kies de juiste generator voor uw werf!

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be