19 september 2018

VAKINFORMATIE OVER DAKWERKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxWaarom kleidakpannen in zowel renovatie als nieuwbouw scoren
De grootste troef van kleidakpannen is misschien wel de brede waaier aan mogelijkheden. Belangrijk om weten is echter dat in principe elk type kleidakpan in aanmerking kan komen voor renovatie, maar dat sommige er wel beter in slagen om eventuele oneffenheden of imperfecties in het dak te camoufleren. In dit Online Magazine leest u er alles over. Wie echter ook duurzaamheid hoog in het vaandel draagt, zal zich ook interesseren in het segment betreffende de duurzaamheid van alle types bitumen dakafdichtingen. Alvast veel leesplezier!
Kenneth Baert
Bladmanager

KLEIDAKPANNEN BLIJVEN POPULAIRSTE KEUZE VOOR HELLEND DAK

Het belangrijkste criterium voor de consument, zowel bij renovatie als bij nieuwbouw, blijkt vooral de look-and-feel van een specifieke kleidakpan. Daarnaast spelen de vorm van het dak en de dakhelling ervan een rol, en is uiteraard nog het budget van belang.
Volledig artikel lezen

DUURZAME BITUMEN DAKAFDICHTINGEN ALS NORM VOOR PLATTE DAKEN

Bitumineuze dakbedekkingen kennen wereldwijde toepassingen op miljarden vierkante meters dak. Sinds ongeveer de jaren 80 hebben nieuwe technologieën gezorgd voor betere bitumen dakbanen met een zekere waterdichtheid en een langere levensduur.
Volledig artikel lezen

SPAAR PUNTEN MET VELUX CLUB

160pxPlaats VELUX dakvensters en rolluiken en trakteer uzelf! Met VELUX Club, als professionele plaatser, kan u vanaf nu punten sparen voor elk VELUX dakvenster, platdakvenster en rolluik dat u plaatst.
Lees meer

ALBINTRA ZET ZIJN NIEUWE TOONZAAL IN DE KIJKER

160pxBijna drie jaar nadat Albintra in Broechem zijn nieuwe kantoren in gebruik nam, is ook de toonzaal klaar. Vanaf deze nazomer ontvangt de invoerder-verdeler van bouwspecialiteiten er zijn dealers en andere belangstellenden.
Volledig artikel lezen

BOUW WERKT MEE AAN VEILIGE SCHOOLOMGEVING

Het nieuwe schooljaar is ingezet en de gemeenteraads­verkiezingen komen eraan. Er is dus flink wat aandacht voor een veilige schoolomgeving. Terecht.
Lees meer

6% MEER FAILLISSEMENTEN IN DE BOUW

Tijdens de eerste acht maanden van dit jaar gingen er in ons land 1.211 bouwbedrijven failliet - een toename van 5,7% ten opzichte van de eerste acht maanden van 2017.
Lees meer

http://rooftech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Waarom kleidakpannen in zowel renovatie als nieuwbouw scoren

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be