05 september 2018

VAKINFORMATIE OVER DAKWERKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxHoe condensatie in de ventilatiebuis en dakconstructie vermijden?
De waterdamp die een gezin dagelijks produceert raakt in goed geïsoleerde woningen niet zomaar buiten. Daarvoor is ventilatie nodig. De vervuilde lucht wordt vaak via het dak naar buiten afgevoerd. Een correcte montage van een dakdoorvoer is dan ook nodig om problemen met condensatie te vermijden. Verder komt u ook te weten hoe het duaal leren in onze sector alsmaar belangrijker aanzien wordt en waarom EPDM ook voor residentiële daken een efficiënte oplossing is.
Veel leesplezier!
Kenneth Baert
Bladmanager

VERMIJD CONDENSATIE IN DE VENTILATIEBUIS EN DAKCONSTRUCTIE

Isoleren en ventileren, het een kan niet zonder het ander. In goed geïsoleerde woningen moet de waterdamp immers naar buiten kunnen. Kan dat niet, dan brengt een slecht binnenklimaat verschillende ongemakken met zich mee.
Volledig artikel lezen

EPDM-AFDICHTING VOOR KLEIN DAK KWALITEITSVOL EN WATERDICHT?

EPDM is vooral gekend als dakdichtingsmateriaal voor grote daken, maar kent de laatste jaren ook een sterke groei in de residentiële sector voor het bekleden van daken, terrassen, carports, garages enzovoort.
Volledig artikel lezen

SUPERMOBIEL HIJSEN OP DAKEN MET NIEUWE STRADALE

160pxDe Ceuster uit Lommel bracht einde vorig jaar de nieuwste DB20 Stradale in Vlaanderen en Nederland op de markt. Al snel werd het duidelijk dat een groot segment in de Vlaamse bouwsector klaar is voor deze supermobiele bouwkraan.
Volledig artikel lezen

ZORGT WITTE DAKCOATING VOOR LANGERE LEVENSDUUR DAK?

160pxVerffabriek OAF Holland BV brengt witte dakcoatings op de markt voor op bitumen en EPDM uitgevoerde platte of licht hellende daken, dit in aanvulling op haar bestaande brede scala aan vloeibare dak- en gootreparatie en onderhoudsproducten.
Volledig artikel lezen

NIEUWE CRAFTER EFFICIËNTER, PRAKTISCHER EN BETROUWBAARDER

Met een maximaal toegelaten massa tot 5,5 ton, een grotere laadruimte tot 18,4 m³ en een ongeziene waaier aan aandrijfmotoren en varianten biedt de nieuwe Crafter klantgerichte functionaliteit en oplossingen voor dagelijkse transportopdrachten in alle bedrijfstakken.
Volledig artikel lezen

NOOD AAN MEER JONGEREN IN BOUWOPLEIDING

Viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits heeft deelgenomen aan een rondetafel bij Bouwunie. De minister is zich ten volle bewust van de nood aan meer jongeren in het bouwonderwijs en is ervan overtuigd dat het duaal leren dit kan bevorderen.
Lees meer

BOUWSECTOR ERKENT 1500E ONDERNEMING VOOR DUAAL LEREN

De bouwsector heeft woensdag 22 augustus plechtig de 1.500e bouwonderneming erkend om een leerling op te leiden in het stelsel van duaal leren. “Een bouwberoep leer je het best aan op de werf zelf", stelt Ronny Matthysen, voorzitter van het Sectoraal Partnerschap Bouw, bevoegd voor het erkennen van de bouwbedrijven.
Lees meer

http://rooftech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Hoe condensatie in ventilatie en dakconstructie vermijden?

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be