27 juni 2018

VAKINFORMATIE OVER DAKWERKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Bitumen dakbanen garant voor duurzame dakbedekkingen

120pxBitumineuze dakbedekkingen kennen wereldwijde toepassingen op miljarden vierkante meters dak. Sinds jaar en dag worden bitumen gebruikt om vooral platte daken te bedekken. Toch wordt er te weinig stilgestaan bij de vele andere toepassingen die mogelijk zijn met het materiaal. Leer ook de allereerste dakdekker in België kennen die een certificaat klasse 8 op zak heeft, wat een uitzonderlijk gegeven is in de Belgische bouwwereld. Vergeet daarnaast zeker niet om deel te nemen aan onze lezersenquête. Wie weet sleept u nog een van de prijzen in de wacht.
Veel leesplezier!

Kenneth Baert
Bladmanager

BITUMEN ALS WATERDICHTING VOOR HEEL WAT TOEPASSINGEN

Bitumineuze dakbedekkingen kennen wereldwijde toepassingen op miljarden vierkante meters dak. Sinds ongeveer de jaren 80 hebben nieuwe technologieën gezorgd voor betere bitumen dakbanen met een zekere waterdichtheid en een langere levensduur.
Volledig artikel lezen

WAAROM BITUMEN EEN MODERNE OPLOSSING IS VOOR HEEL WAT TOEPASSINGEN

Sinds jaar en dag wordt er gebruikgemaakt van bitumen om een (plat) dak te bedekken. Het product bestaat al sinds mensenheugenis en is door de eeuwen heen geoptimaliseerd tot het huidige materiaal, dat in België een graag gebruikte oplossing tot dakbedekking is.
Volledig artikel lezen

FLEXIBELE MOGELIJKHEDEN EN GEDETAILLEERDE AFWERKING VAN BITUMEN

Bitumineuze dakbedekkingen kennen wereldwijde toepassingen op miljarden vierkante meters dak. Van grondstof tot afgewerkt product worden alle fasen onderworpen aan de strengste waliteitsbewakingssystemen, opgevolgd door keuringsinstituten en controlebureaus.
Volledig artikel lezen

DIT IS DE EERSTE DAKDEKKER MET CERTIFICAAT KLASSE 8

Tectum Dekkers behaalt een certificaat klasse 8 binnen de categorie D8, een uitzonderlijk en nieuw gegeven in de Belgische bouwwereld aangezien geen enkel ander dakdekkersbedrijf deze classificatie bezit.
Lees meer

WISSEL AAN TOP VAN BOUWUNIE

De Raad van Bestuur van Bouwunie heeft beslist om Jean-Pierre Waeytens, huidig secretaris-generaal van Bouwunie, en Bart Verstraete, nu directeur marketing van Bouwunie, voor te dragen om vanaf 16 augustus de fakkel over te nemen van huidig gedelegeerd bestuurder Hilde Masschelein die op eigen vraag een carrièreswitch maakt.
Lees meer

SPAAR PUNTEN MET VELUX CLUB

160pxPlaats VELUX dakvensters en rolluiken en trakteer uzelf! Met VELUX Club, als professionele plaatser, kan u vanaf nu punten sparen voor elk VELUX dakvenster, platdakvenster en rolluik dat u plaatst.
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE

In samenwerking met de federaties B2B PRESS (Federatie van Vakbladen) & UPP (Unie van Periodieke Pers) voeren wij momenteel een onderzoek uit naar de professionele informatiebronnen in België.
Lees meer

WIE WAREN DE WINNAARS VAN DE BITUBEL-AWARDS?

De prestigieuze muziekkapel Koningin Elisabeth in Waterloo vormde het decor voor de uitreiking van de eerste Bitubel-award Het Dak is Bitumen. In de categorie 'utiliteitsbouw' ging de hoofdprijs naar denc!-studio voor het bedrijfsgebouw Ecopuur in Nevele.
Lees meer

http://rooftech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Bitumen dakbanen garant voor duurzame dakbedekkingen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be