13 juni 2018

VAKINFORMATIE OVER DAKWERKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Huren of kopen van bouwmaterieel?120px

Sinds de crisis is er een heuse trend te merken in de huur van bouwmaterieel.
Op verschillende vlakken kan dat heel wat voordelen geven, maar wanneer kies je nu het best voor huren of kopen? Bovendien zijn er ook heel wat regels die moeten worden ingewilligd, zowel voor huurder als verhuurder. In deze editie bespreken we daarbovenop heel wat innovaties inzake daken en woningbouw. Ontdek bijvoorbeeld de verschillende projecten die genomineerd zijn voor “Het Dak is Bitumen" en het eerste volledig geprinte huis.
Veel leesplezier!
Kenneth Baert
Bladmanager

BOUWMATERIEEL: HUREN OF KOPEN? THAT'S THE QUESTION

Sinds de crisis is er een heuse trend te merken in de huur van bouwmaterieel. Dat is geen wonder, aangezien heel wat bedrijven daardoor een gebrek aan liquide middelen voorhanden hadden.
Volledig artikel lezen

HUREN ZONDER KUREN:
DE STRIKTE REGELS ROND HET HUREN VAN BOUWMATERIEEL

Bij periodiek gebruik van machines is het handig om deze voor enkele dagen of weken te gebruiken zonder de zware investeringen te hoeven doen. In dit artikel sommen we op wat uw rechten en plichten zijn als huurder.
Volledig artikel lezen

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX

Uw mening, als lezer van onze publicaties, is erg belangrijk. Door deze vragenlijst in te vullen, helpt u ons om ons media-aanbod nog beter af te stemmen op uw behoeften. Door deze enquête voor vrijdag 29 juni in te vullen, maakt u kans op een exclusieve chocoladebox 'Best of Belgium Chocolate Awards' met 25 pralines van 5 topchocolatiers.
Lees meer

REALISATIE VAN DE EERSTE GEPRINTE WONING IN EINDHOVEN

Nog dit jaar wil Eindhoven samen met heel wat bedrijven het eerste bewoonbare huis realiseren dat rechtstreeks uit de printer wordt gerold. Het is de eerste van vijf woningen die in beton en in 3D wordt geprint.
Lees meer

10-JARIGE AANSPRAKELIJKHEID NOG STEEDS ONDUIDELIJK

Vanaf 1 januari 2018 genieten bouwbedrijven van lastenverlaging. Tijdens een gesprek tussen bouwaannemers en minister van Werk, Economie en Consumenten, Kris Peeters, werden enkele belangrijke dossiers behandeld.
Lees meer

HOU WONINGEN KOEL DOOR MIDDEL VAN EEN GROENDAK

Om de woning koel te houden tijdens warme zomerdagen, denkt men onmiddellijk aan klassieke oplossingen met isolatiesystemen of ventilatie. Maar ook een groendak is een zeer efficiënte manier om de temperatuur onder controle te houden.
Lees meer

ONTDEK DE 21 PROJECTEN DIE GENOMINEERD ZIJN VOOR 'HET DAK IS BITUMEN'

Een negenkoppige jury heeft zopas uit 66 inzendingen 21 projecten geselecteerd voor de shortlist van de architectuurwedstrijd 'Het Dak is Bitumen'. Op 16 juni weten de genomineerden of ze ook de prijs van de vakjury of de publieksprijs in ontvangst mogen nemen.
Lees meer

UNIZO VERWELKOMT VEREENVOUDIGING EN MODERNISERING VENNOOTSCHAPSVORMEN

Unizo verwelkomt de vereenvoudiging van de vennootschapsvormen die op de ministerraad werd goedgekeurd. “Minister Koen Geens heeft in de uiteindelijke hervorming duidelijk rekening gehouden met onze opmerkingen", zegt Danny Van Assche, gedelegeerd bestuurder van Unizo.
Lees meer

http://rooftech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen


Huren of kopen van bouwmaterieel?

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be