30 mei 2018

VAKINFORMATIE OVER DAKWERKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Hoe dakdoorvoeren op nieuwe manieren inzetten?

120pxDe tijd dat dakdoorvoeren enkel maar dienden om rookgassen af te voeren is verleden tijd. Vandaag krijgen dakdoorvoeren ook andere functies, zoals de toevoer van verse lucht en de afvoer van vervuilde lucht en rook. Er kan nog steeds gekozen worden om individuele dakdoorvoeren te installeren, maar dat kan heel wat ongemakken en risico's met zich meebrengen. Daarom kan een schoorsteen ook multifunctioneel worden ingezet, waarbij gecombineerde dakdoorvoeren worden gebruikt. Voor dit alles kan u terecht in deze editie van uw Online Magazine. Graag doen wij echter ook een oproep aan onze trouwe lezers om onze lezersenquête in te vullen. Wie weet sleept u zelfs een van de prijzen in de wacht!
Veel leesplezier!
Kenneth Baert
Bladmanager

DAKDOORVOEREN DIENEN NIET LANGER ENKEL ALS AFVOER VOOR ROOKGASSEN

Ooit deden schoorstenen enkel dienst als afvoer van rookgassen. Vandaag krijgen dakdoorvoeren ook andere functies, zoals de toevoer van verse lucht en de afvoer van vervuilde lucht en rook.
Volledig artikel lezen


LEES OOK
Concentrische afvoerbuizen voor toevoer verse lucht
Soorten dakdoorvoeren voor ventilatie

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX

Uw mening, als lezer van onze publicaties, is erg belangrijk. Door deze vragenlijst in te vullen, helpt u ons om ons media-aanbod nog beter af te stemmen op uw behoeften. Door deze enquête voor vrijdag 29 juni in te vullen, maakt u kans op een exclusieve chocoladebox 'Best of Belgium Chocolate Awards' met 25 pralines van 5 topchocolatiers.
Klik hier om deel te nemen

BOUWUNIE EN MNM BEZOEKEN #BOUWMAKKERS

Radiopresentator Brahim trok een week lang voor de ochtendshow van MNM de bouw in. Elke dag ging hij langs op twee bouwwerven en tekende hij verhalen op van bouwvakkers.
Lees meer

INHULDIGING DECEUNINCK ZONNEPANELENPARK DOOR TOMMELEIN

Op donderdag 24 mei 2018 heeft viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Begroting, Financiën en Energie Bart Tommelein het gloednieuwe zonnepanelenpark op het hoofdkwartier van Deceuninck Group in Hooglede-Gits ingehuldigd.
Lees meer

BOUWUNIE HELPT BOUWBEDRIJVEN OM TIJDIG GDPR-PROOF TE ZIJN

Op 25 mei ging de General Data Protection Regulation (GDPR) officieel van start, oftewel de Algemene Verordening van Gegevensbescherming (AVG). Het pijnlijkste punt van deze regelgeving is dat niet enkel bedrijven die gevoelige en persoonlijke data bijhouden en gebruiken worden berispt, maar ook kleine bedrijven worden hierdoor gestraft.
Lees meer

S-PEIL HALEN? DENK AAN DE LUCHTDICHTHEID

De Vlaamse overheid introduceerde begin 2018 het S-peil of schilpeil. Het vervangt het K-peil en de netto energiebehoefte en geldt voor nieuwe wooneenheden met bouwaanvraag vanaf 1 januari 2018.
Lees meer

BELGIË EN NEDERLAND STARTEN ELEKTRONISCHE GEGEVENSUITWISSELING

België en Nederland zetten een nieuwe stap om grensoverschrijdende sociale fraude op te sporen. De Belgische staatssecretaris voor Bestrijding van Sociale Fraude, Philippe De Backer en de Nederlandse staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Tamara Van Ark, ondertekenden daarvoor een verklaring.
Lees meer

MET VERHELST MACHINES NAAR EEN HOGER NIVEAU

160pxVoor Verhelst Machines is service geen holle term. Deze betrouwbare aanbieder van oplossingen voor verticaal transport gaat immers prat op de gebruiksvriendelijkheid, de goede werking en de bedrijfszekerheid van ieder product in het portfolio.
Volledig artikel lezen

http://rooftech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Hoe dakdoorvoeren op nieuwe manieren inzetten?

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be