17 mei 2018

VAKINFORMATIE OVER DAKWERKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxHoe moet een dakrand aansluiten op een geventileerde gevel?
Hoe moet een dakrand aansluiten op een geventileerde gevel? Welke opening dient u minimaal tussen een dakoversteek en een geventileerde gevel te laten? Welke fouten kunt u als dakwerker maken en welke aansprakelijkheid hebt u bij eventuele schade? Op deze en vele andere vragen krijgt u een antwoord tijdens BuildUp, het unieke kennis- en netwerkevent waar tal van specialisten rond de gevelbouw samen komen en er hun nieuwste technieken aan de vakman voorstellen. Mis deze kans om voorsprong te nemen niet en schrijf u vandaag nog in want de plaatsen zijn beperkt.
Veel leesplezier!
Kenneth Baert
Bladmanager

UNIEK KENNIS- EN NETWERKEVENT 'GEVENTILEERDE GEVELS'

De gevel bepaalt in grote mate het aanzicht en het karakter van een gebouw. Binnen de gevelbouw wint het geventileerde gevelconcept duidelijk aan belang, en dit zowel voor nieuwbouw als renovatie in de woning- én projectbouw.
Volledig artikel lezen

GEVENTILEERDE PREFABGEVEL IN HOUTSKELETBOUW

Voor een nieuwbouw groepspraktijk in Astene ontwierp SITO Architecten een hedendaags pand, volledig in houtskeletbouw. PxP Projects tekende voor de volledige studie, productie én plaatsing van alle wanden, vloeren en dakelementen waarin enkele duurzame oplossingen van Siniat werden verwerkt.
Volledig artikel lezen

WIJZIGING IN DIRECTIE BMI GROUP BENELUX

Met de aanstelling van Herman Schutte als hoofddirecteur van civiele techniek binnen de BMI Group, is Bert de Ru volledig verantwoordelijk geworden voor de Benelux divisie van de organisatie.
Lees meer

ALLES WAT U MOET WETEN OVER BIM

Tegenwoordig wordt BIM (Building Information Modeling) voorgesteld als de toekomstoplossing voor de bouwsector. Waarover gaat het precies? Dit seminarie wil al deze vragen beantwoorden en ze aan de hand van concrete voorbeelden illustreren.
Lees meer

MEERDERHEID KMO'S IS TEGEN SLIMME KILOMETERHEFFING

55% van de kmo-zaakvoerders is radicaal gekant tegen de invoering van een zogenaamde 'slimme kilometerheffing'. Dat blijkt uit een bevraging van Unizo. Danny Van Assche, gedelegeerd bestuurder van Unizo, reageert niet verrast en geeft de betrokken ondernemers gelijk.
Lees meer

AANTAL ARBEIDSONGEVALLEN IN DE BOUW BLIJFT DALEN

De bouw zet in op sensibilisering en advies om het aantal arbeidsongevallen verder terug te dringen. Op 28 april was het de Internationale dag van de veiligheid op het werk.
Lees meer

WERELDPRIMEUR OP VLAK VAN URBAN FARMING MET AQUAPONIE

Met de installatie van de Abattoir stadsboerderij op het dak van de Foodmet op de site van het slachthuis van Anderlecht, zorgt de firma BIGH voor een wereldprimeur in urban farming met aquaponie.
Lees meer

EERSTE INSPIRATIECENTRUM VOOR HOUTSCHAKELBOUW

Systimber komt met een nieuw proces om kleine of grote verbouwingen uit te voeren. Met het wereldwijd gepatenteerde houtschakelbouwprocédé kan men nu met massiefhout snel en eenvoudig tal van dakprojecten uitvoeren.
Lees meer

UITZONDERLIJK AANBOD: MET UW GASTEN NAAR WAREGEM KOERSE

Waregem Koerse en RendEvenement nodigen u uit om met uw gasten te genieten op één van Belgiës meest prestigieuze evenementen!
Volledig artikel lezen

http://rooftech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Hoe moet een dakrand aansluiten op een geventileerde gevel?

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be